Opleidingen voor aannemers

Onze opleidingen combineren theorie en praktijk om het beste uit iedere installatie te halen. Daarnaast leert u alles over de beste manier van monteren wordt u op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen rondom onze dakramen en accessoires, en voorzien we u van de commerciële argumenten om te kiezen voor VELUX om een hoger rendement uit de montage te halen.
Maak hier u keuze tussen ons aanbod fysieke trainingen in onze VELUX Academy, of  ga naar ons aanbod online trainingen.

Ontdek de trainingen in onze VELUX Academy​

  • Reden 1: Om uzelf en uw personeel praktische training aan te bieden en vertrouwen te winnen voor het plaatsen van onze producten.
  • Reden 2: Tijdens onze hands-on training leert u meer over nieuwe VELUX producten en innovaties. Installeer onze nieuwste producten, zelfs nog voor ze op de markt komen én ontdek de verbeteringen die we introduceren.
  • Reden 3: Vergroot de winst per installatie door verbeterde productkennis.

Ontdek de online opleidingen

  • Reden 1: Om uzelf en uw personeel online te trainen, en uw bedrijf verder te ontwikkelen. Onze online trainingssessies bieden snellere en gemakkelijkere manieren om een project te realiseren waar u trots op kunt zijn.
  • Reden 2: Om meer te leren over nieuwe VELUX producten en innovaties. Leer meer over nieuwe producten voordat ze op de markt komen én ontdek de verbeteringen die we introduceren.
  • Reden 3: Vergroot de winst per installatie door verbeterde productkennis.