Dakkapel mini
Dakkapel mini

De VELUX dakkapel basis

Met een slim ontwerp kunnen VELUX dakramen nu 10° steiler in het dak worden geplaatst. Dit combineert de grote voordelen van een regulier dakraam met de extra ruimte van een dakkapel.

Een boost van natuurlijk daglicht, meer loopruimte en goede ventilatiemogelijkheden zorgen dat je kamer aanvoelt als nooit tevoren. Door de vele beschikbare maten en uitvoeringen van de VELUX dakkapel bepaal je zelf hoeveel ruimte je toevoegt en welke functie en afwerking de dakramen hebben.

Vele beschikbare maten, eenvoudig geplaatst
De VELUX dakkapel is verkrijgbaar met 1, 2 of 3 dakramen naast elkaar en in verschillende afmetingen en uitvoeringen en kan snel en eenvoudig van binnenuit in één dag geplaatst worden.
VELUX dakkapel basis
Bekijk fotogallerij


Voordelen & opties

Daar het raam 10° steiler in het dak zit gemonteerd dan een standaard dakraam, creëer je extra loopoppervlakte in de ruimte welke je groter wil maken en krijg je tot wel 3 keer meer daglicht naar binnen dan bij een traditionele dakkapel. Zo ontstaat er een leefomgeving die veel natuurlijker en ruimtelijker aanvoelt.

  • Tot wel 3 keer meer daglicht
  • Binnen één dag te plaatsen
  • In veel gevallen vergunningsvrij
  • Perfect passende raamdecoratie en zonwering
Dakkapel | Extra ruimte
Dakkapel mini

Uitzettuimelvensters in je dakkapel

Een uitzettuimelvenster heeft de handgreep aan de onderzijde, waardoor het dakraam eenvoudig naar buiten kan worden geopend met een onbelemmerd uitzicht.
Wandschakelaar

VELUX INTEGRA® dakramen

Elektrische bedienbare dakramen zorgen voor automatische ventilatie wanneer je dat wilt. Met één druk op de knop haal je de frisse lucht in huis.
Dakkapel mini

Raamdecoratie &
zonwering

Perfect passende raamdecoratie en zonwering is verkrijgbaar in meer dan 100 kleuren en dessins. Altijd de perfecte combinatie met jouw interieur.


VELUX dakkapel in project Putten

Referentieprojecten met VELUX dakkapellen

Wie kunnen u beter vertellen wat een VELUX dakkapel voor uw huis kan betekenen dan de mensen die al een VELUX dakkapel hebben laten monteren? Lees en ervaar zelf hoe groot de verandering is in de huizen van onze ervaringsdeskundigen.

Binnen 1 dag gemonteerd

Elke VELUX dakkapel wordt geleverd als compleet pakket met alle benodigde onderdelen voor de montage. U kiest alleen zelf de dakramen. Dit maakt de montage in één dag mogelijk, waardoor uw woning nooit te lang open hoeft te staan voor de weersinvloeden. De complete opstand is vooraf geïsoleerd en past perfect als bouwstenen in elkaar. Het volledige concept is gebaseerd op het vertrouwde VELUX gootstukkensysteem. Bekijk nu de montage video.