Buitenzonwering

Verkrijgbaar vanaf € 82,- incl. BTW

Warmtewering
Verduistering
VELUX buitenzonweringen verminderen zonnewarmte door de zonnestralen tegen te houden voor ze het glas raken. Daardoor blijft de hitte buiten en geniet jij binnen van een koele, aangename temperatuur. Het transparante screendoek zorgt dat het uitzicht naar buiten behouden blijft en de kamer licht blijft. VELUX buitenzonweringen zijn eenvoudig en snel van binnenuit te monteren en zijn daardoor de makkelijkste oplossing om jouw kamer tegen de warmte te beschermen.
Vind een verkooppunt in jouw buurt
Vergelijk onze producten
Verduisterende buitenzonwering
Bekijk dit product

Beschikbare kleuren

5060

Zwart glasvezel met netstructuur - 14% lichtdoorlatend

1 Transparent

Beschikbaar in zwarte glasvezel stof (5060) met een lichtdoorlatendheid van 14%. Een VELUX buitenzonwering is een voordelige en effectieve manier om tijdens de zomermaanden de overbodige zonnewarmte buiten te houden. De transparante netstructuur houdt tot wel 72% van de zonnewarmte tegen.

Welk type bediening moet ik kiezen voor mijn raamdecoratieproduct?

Onze raamdecoratie en zonwering is verkrijgbaar met verschillende bedieningsmogelijkheden. Je kunt kiezen tussen handmatig, elektrisch of bediening op zonne-energie. Is jouw dakraam binnen handbereik gemonteerd? Dan is handmatige bediening wellicht de beste optie. Deze oplossing is vriendelijk voor je portemonnee, eenvoudig te monteren en traploos in elke positie te bewegen in het dakraam. Is je dakraam buiten handbereik gemonteerd of wil je het wooncomfort extra verhogen? Dan adviseren wij te kiezen voor de INTEGRA® raamdecoratieproducten die op netstroom of zonne-energie functioneren. De elektrisch bedienbare producten worden standaard bediend met de wandbediening, maar zijn door aansluiting op VELUX ACTIVE ook te bedienen via de VELUX ACTIVE app op je smartphone, Apple HomeKit, Google Assistent producten en spraak assistent Siri. Aan jou de keuze!

Handbediend met haakjes

Een handbediende buitenzonwering is zeer eenvoudig te bedienen. Je opent het dakraam, roteert het 180° om zijn as en trekt de zonwering aan het handvat onder de bovenkap van jouw dakraam vandaan. Je zet het gordijn vast achter de haakjes aan de onderzijde van het dakraam en roteert het dakraam weer terug tot gesloten positie. De buitenzonwering trekt zichzelf over de ruit heen. Eenvoudiger kan niet.

Afstandsbediend op zonne-energie

VELUX buitenzonweringen op zonne-energie (MSL) worden bediend met de meegeleverde VELUX INTEGRA® wandbediening. Met één druk op de knop kun je de buitenzonwering openen, sluiten en op iedere positie stoppen.

Afstandsbediend op netstroom

VELUX buitenzonweringen op netstroom (MML) worden bediend met de meegeleverde VELUX INTEGRA® wandbediening. Met één druk op de knop kun je de buitenzonwering openen, sluiten en op iedere positie stoppen.

Materiaal

VELUX buitenzonweringen worden vervaardigd van een weersbestendige, 100% glasvezel met netstructuur. VELUX buitenzonweringen worden uitgebreid getest en aan alle weersomstandigheden blootgesteld. Hierdoor kunnen wij een lange levensduur garanderen. VELUX INTEGRA® buitenzonweringen op netstroom (MML) en zonne-energie (MSL) hebben een cassette en zijgeleiding gemaakt van ombergrijs gelakt aluminium (NCS S 7500-N).

3 jaar garantie

VELUX verleent 3 jaar schriftelijke fabrieksgarantie op VELUX raamdecoratie, buitenzonweringen, insectenhorren, rolluiken, handmatige en elektrische bedieningssystemen en producten op zonne-energie.

Gratis kleurstalen

Kun je niet kiezen tussen de verschillende kleuren en dessins? Bestel dan een gratis kleurstaal via de VELUX webshop (maximaal 3 kleurstalen per order). Lees er meer over in de VELUX webshop.

Download brochure

Raamdecoratie en rolluiken voor je huis

Breng jouw interieur op een hoger plan en maak je huis extra mooi met de raamdecoratieproducten en zonweringen van VELUX! Nieuwe producten die fantastische stijlen koppelen aan hoogkwalitatieve stoffen met bewezen functionaliteit. Een raamdecoratiecollectie die speciaal voor jou is samengesteld in samenwerking met het trendbureau Trend Union uit Parijs.

Download brochure

Vind de prijs van jouw VELUX buitenzonwering

Montage-instructies

De pdf's zijn gedetailleerde, illustratieve instructies die je zorgvuldig door elke stap van het montageproces leiden. Om een ​​PDF-bestand te kunnen lezen, moet Acrobat Reader op je computer staan. De tool is van Adobe en kan gratis worden gedownload.

VELUX buitenzonwering - handbediend (MHL)
VELUX buitenzonwering - elektrisch op netstroom (MML)
VELUX buitenzonwering - elektrisch bediend op zonne-energie (MSL)