VELUX lichtkoepel

Vanaf €750- incl. 21% BTW

De VELUX lichtkoepel is perfect toepasbaar op allerlei gebouwen zoals kantoren, ziekenhuizen, kantoren en woningen. De lichtkoepel bestaat uit een schaal van kunststof en een opstand van isolerend PVC met een extra HR++ ruit. Kies voor elektrische ventilatie met VELUX INTEGRA® voor handige, automatische bediening.

Voordelen

 • Uitstekende geluidsisolatie tegen geluiden van buitenaf
 • Opaalkleurige koepel biedt optimale privacy
 • Eenvoudige ontwerp van de koepel is gemakkelijk te onderhouden
Bekijk fotogalerij

Voordelen VELUX lichtkoepels

Politiekeurmerk Veilig Wonen logo

Veiligheid en zekerheid

Omdat wij begrijpen dat jouw huis een plek moet zijn waar je je veilig voelt, voldoen al onze lichtkoepels aan inbraakwerendheid weerstandsklasse II en komen daarmee in aanmerking voor het Politiekeurmerk Veilig Wonen® (PKVW). Dit geldt ook voor de VELUX INTEGRA elektrisch te openen lichtkoepel, dit is uniek in de Nederlandse markt.

Een optimaal binnenklimaat

VELUX lichtkoepels bieden veel meer dan gewone lichtkoepels. Dankzij de warmte-isolatie houdt de VELUX lichtkoepel niet alleen in de winter de kou buiten. Ook in de zomer komt er veel minder warmte door een VELUX lichtkoepel naar binnen in vergelijking met een traditionele lichtkoepel. Bovendien is er VELUX buitenzonwering beschikbaar die perfect aansluit op de lichtkoepel en zo zorgt voor een optimaal binnenklimaat.

Hoge energieprestaties

Hoge energieprestaties

VELUX lichtkoepels hebben een zeer hoge isolatiewaarde, wat niet alleen prettig is voor jouw energierekening en het milieu, maar ook zorgt voor een comfortabel binnenklimaat. De warmte kan niet via de lichtkoepel ontsnappen, door de ideale combinatie van een opstand van isolerend PVC en extra-hoogrendementsglas (HR++).

Details van dit product

PVC
 • 1
  Acrylate/polycarbonate schaal

  Acrylate/polycarbonate schaal

  De robuuste acrylate of polycarbonate schaal dat op deze VELUX lichtkoepel is bevestigd maakt het bijna onmogelijk dat door extreme weersomstandigheden zoals hagel, schade aan de lichtkoepel wordt veroorzaakt.
 • 2
  Geïsoleerd PVC frame met HR++ glas

  Geïsoleerd PVC frame met HR++ glas

  De ideale combinatie van isolerend PVC en een extra HR++ glasplaat zorgt ervoor dat warmte niet kan ontsnappen via de lichtkoepel. Daardoor behoudt u een optimaal binnenklimaat.
 • 3
  Onderhoudsvrij ontwerp

  Onderhoudsvrij ontwerp

  Eenvoudig schoon te houden doordat het frame aan de binnenzijde van PVC is gemaakt.
 • 4
  Elektrisch bedienbare lichtkoepel

  Elektrisch bedienbare lichtkoepel

  Kies voor elektrische ventilatie met VELUX INTEGRA®. Hiermee kunt u lichtkoepels automatisch openen en sluiten. Een regensensor sluit de lichtkoepel automatisch bij regen. De regensensor wordt bij elektrische lichtkoepels gratis meegeleverd.
 • 5
  Rolgordijnen en warmtewering

  Rolgordijnen en warmtewering

  Maak uw VELUX lichtkoepel compleet met een bijpassende raamdecoratie dat voor de perfecte hoeveelheid licht zorgt in uw kamer. Hierdoor kunt u het binnenvallende daglicht verzachten en ruimte extra sfeer geven. Op warme zomerdagen creëert u aangename binnentemperaturen met een zonwering dat de warmte tot 76% vermindert.

Materialen

 • Afwerking binnenzijde

  Onderhoudsvrij PVC

  Het naadloze ontwerp en materiaalkeuze (PVC) maken de binnenzijde van de lichtkoepel erg onderhoudsvriendelijk.
 • Afwerking buitenzijde

  Opaalkleurige koepel

  Voor optimale privacy. Beschikbaar in acrylaat en polycarbonaat.

  Transparante koepel

  Voor optimaal daglicht. Beschikbaar in acrylaat en polycarbonaat.

  Afwerking buitenzijde

  Polycarbonaat is bestendig tegen inslag en brand. Beschikbaar in acrylaat en polycarbonaat.

 • Beglazing

  Veiligheidsglas (type 73)

  HR++ glas van 4mm met laminering aan de binnenzijde, gehard glas met warmte-isolatie.
 • Bediening

  Elektrische ventilatie

  Vast (niet te openen)


Download brochure

Geef je uitbouw daglicht en frisse lucht met een VELUX lichtkoepel

Een VELUX lichtkoepel is het perfecte recept om meer daglicht en frisse lucht in het centrum van jouw huis te brengen. In tegenstelling tot gevelramen die alleen de omtrek van de ruimte verlichten, kan een lichtkoepel recht boven jouw favoriete ruimte voor werk, rust en ontspanning worden geplaatst.

Het resultaat is binnencomfort met optimale instroom van daglicht en geweldige ventilatieprestaties.
Brochure plat dak

Direct aan de slag

U bent misschien ook geïnteresseerd in....

Voor professionals

Bent u architect, dealer of aannemer? Via de links hieronder vind u alle informatie die u nodig heeft voor het slagen van uw projecten. Zo bieden we gratis downloads van CAD-BIM details, technische gegevens en montage instructies. En heeft u daarna toch nog vragen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.