Verkooppunt vinden

Op deze pagina kun je een verkooppunt van VELUX producten in jouw buurt vinden. Zoek in de kaart hieronder op postcode of plaats, of zoom in op een specifiek gebied en vind diverse verkooppunten bij jou in de buurt. De kleur van het pinnetje geeft aan welke typen producten verkocht worden (het hele assortiment of alleen VELUX raamdecoratie en zonwering). Heb je een verkooppunt gevonden, neem dan altijd voor de zekerheid contact met het desbetreffende verkooppunt op voor informatie over bijvoorbeeld voorraad.

Informatie omtrent vertraging in leveringen

Momenteel ervaren wij al geruime tijd een bovengemiddeld sterke vraag naar onze producten. Door een combinatie van grondstof schaarste, de wereldwijde pandemie én grote vraag naar onze producten ervaren wij helaas vertragingen in onze leveringen. Voor u is het van belang te weten dat de producten wel beschikbaar zijn, maar een langere levertijd kunnen hebben. Dit geldt voor onze houten én polyurethane dakramen.

Onze oprechte excuses voor het ongemak dat deze situatie mogelijk veroorzaakt.

VELUX Daglicht Advies Centrum

Wist je dat VELUX een eigen Daglicht Advies Centrum heeft? Je kunt hier geen VELUX producten aanschaffen en er staat geen voorraad, maar je kunt er wel terecht voor inspiratie, informatie en advies. Meer weten over het Daglicht Advies Centrum van VELUX in De Meern (nabij Utrecht)? > Lees hier meer