Maak van je badkamer een echte spa!

Een ontspannen bad, een heerlijk verfrissende douche: de badkamer is een plek waar we ontspannen en tot rust komen. Dan is het wel belangrijk dat de badkamer ruim, licht en comfortabel aanvoelt. Vocht moet snel afgevoerd kunnen worden en de temperatuur moet aangenaam blijven.

VELUX producten helpen je daarbij. Voor de privacy hebben we ook genoeg oplossingen te bieden. Maak dus van jouw badkamer een ware health spa. Hieronder geven we je een aantal voorbeelden ter inspiratie.


Daglicht en frisse lucht
Lees en ontdek meer
Een prachtige badkamer in Mijdrecht

Combineer meer ruimte met natuurlijk licht

Een kleine badkamer kan knus zijn, maar wilt u meer loopruimte creëren en energie besparen dan biedt een VELUX dakkapel uitkomst. De dakramen zorgen voor natuurlijk licht, waardoor de ruimte direct ruimer oogt en u lampen langer uit kunt laten. De extra sta ruimte zorgt voor meer bewegingsvrijheid. Voor continue ventilatie laat u de dakramen op de ventilatiestand staan. Hierdoor ruikt de badkamer altijd fris. Na het douchen of baden kunt u de dakramen openzetten om vochtige lucht snel af te voeren. Zo behoudt uw badkamer een prettig en gezond klimaat.

VELUX dakkapel | Project Mijdrecht | Buitenzijde
Lees en ontdek meer
Ideeën voor de badkamer - Een zonnige start van de dag

Een zonnige start van de dag

Wat is er fijner dan een verfrissende douche of een lekker bad in een comfortabele badkamer? Een badkamer die je een zonnig gevoel geeft doordat je er kunt baden in daglicht. Twee VELUX dakramen zorgen in deze badkamer voor de toevoer van daglicht en frisse lucht en de afvoer van vochtige lucht. Omdat het bovenste raam buiten handbereik is gemonteerd, is er hier gekozen voor een VELUX INTEGRA® dakraam op netstroom met een vochtbestendige afwerklaag. Met de regensensor weet je zeker dat het dakraam sluit zodra de eerste druppels vallen. Met de jaloezieën zorg je voor privacy en regel je de hoeveelheid en invalshoek van het daglicht. De badkamer voelt zo aan als een waar badpaleis.

Ideeën voor de badkamer - 1

VELUX Montageservice

Vertrouw op een VELUX montagepartner voor de montage van uw nieuwe dakraam.

  • Deskundig en professioneel advies
  • Gecertificeerd door certificeringsinstantie SKG-IKOB
  • Geheel vrijblijvende en GRATIS offerte

Lees en ontdek meer
Ideeën voor de badkamer - Overal daglicht

Overal in huis natuurlijk licht, zelfs in de badkamer

Dit is een inpandige badkamer waarbij de mogelijkheid ontbreekt om een dakraam of lichtkoepel te monteren. Toch is er overdag in de badkamer daglicht beschikbaar.
Het geheim? De VELUX daglichtspot! Dit is het product om natuurlijk licht in inpandige ruimten zoals badkamers te brengen. Het daglicht via de daglichtspot is op zonnige dagen vergelijkbaar met de lichtopbrengst van een 60 Watt gloeilamp. Het design is smaakvol en het product is eenvoudig te monteren.

Ideeën voor de badkamer - 2

Lees en ontdek meer
Ideeën voor de badkamer - Baden in zonlicht

Baden in zonlicht

Vanuit het bad uitzicht op de hemel boven je, is dat niet een droom van een badkamer? Een VELUX lichtkoepel zorgt voor een prachtig uitzicht op de hemel boven het bad. Daarnaast zorgt de lichtkoepel er ook voor dat de vochtige lucht van het douchen of badderen snel afgevoerd word. Hierdoor voelt de badkamer comfortabel aan.

Ideeën voor de badkamer - 3
Lees en ontdek meer
Ideeën voor de badkamer - Een momentje voor jezelf

Een moment van stilte

Even een moment voor jezelf om je volledig te kunnen ontspannen. Een rustpunt op de dag waarbij je je volledig kunt terug trekken. Een comfortabele badkamer is de ideale plek om de rust op te zoeken die je nodig hebt om alle belevenissen van de dag te verwerken. Goed daglicht en frisse lucht dragen bij aan het comfort van een badkamer. De dakramen in deze badkamer zorgen daarvoor. Ze zijn op afstand bedienbaar, werken op zonne-energie en hebben een vochtbestendige afwerklaag. Het onderhoud aan deze dakramen is dus beperkt. De jaloezieën zorgen voor privacy en reguleren het binnenvallende daglicht.
Ideeën voor de badkamer - 4
Lees en ontdek meer
Ideeën voor de badkamer - Een zonnige badkamer

Een zonnige badkamer

De witte vochtbestendige dakramen in deze badkamer zijn bewust gekozen. De witte kleur van de dakramen reflecteren het daglicht en de afwerklaag is vochtbestendig. Onderhoud blijft zo tot het minimum beperkt. De dakramen laten veel daglicht toe en zorgen voor een snelle afvoer van vochtige lucht.
Ideeën voor de badkamer - 5