Maak van je keuken een woonkeuken!

De keuken is de plek om gezellig samen te koken, te eten en na te tafelen. Een goede, robuuste eettafel, een paar lekkere stoelen, een ruim aanrecht en kooktoeste, maar de keuken is niet compleet als er onvoldoende daglicht en frisse lucht aanwezig is.
Met VELUX producten maak je van jouw keuken een echte woonkeuken waar iedereen gezellig samen komt en zich thuis voelt. Hieronder geven we je graag een paar ideeën.


Innovatief onder een plat dak

Met een lichtkoepel in het platte dak zorg je voor een kolom met licht in de keuken. De keuken wordt je favoriete plek in huis. Je zal er vele uren aan de keukentafel doorbrengen, genietend van lekker eten, drinken en goed gezelschap.
Het fantastische keuken - recept

Een goede maaltijd kun je alleen bereiden met de juiste ingrediënten. De juiste ingrediënten voor een fantastische keuken zijn onder andere goed licht (bij voorkeur daglicht), een goede afvoer voor etensgeuren, vocht en rook en genoeg ruimte om te bewegen. In deze keuken klopt alles.VELUX ACTIVE 
binnenklimaatbeheersing

VELUX ACTIVE with NETATMO maakt het gemakkelijker 
om het binnenklimaat te verbeteren.

Sensoren meten de temperatuur, CO2 en vochtigheidsgraad 
en bedienen jouw VELUX INTEGRA producten. Je kunt ze 
ook vanaf elke plek bedienen met de VELUX ACTIVE app.

Jouw kijk op de wereld

Doordat de dakramen in een schuin oppervlak gemonteerd worden, laten ze veel meer daglicht in de ruimte toe dan traditionele dakkapellen. In deze keuken zorgen VELUX dakramen ervoor dat het daglicht tot in iedere hoek van de keuken reikt. De keuken voelt hierdoor comfortabel en ruim aan. 


Een gezond keuken klimaat

Voor een goede afvoer van etensluchtjes en voldoende toevoer van daglicht zijn hier meerdere VELUX dakramen hoger in het dak gemonteerd. Omdat de dakramen buiten handbereik zijn gemonteerd, is er gekozen om VELUX INTEGRA® dakramen toe te passen. Daarnaast zijn de dakramen voorzien van een regensensor. Deze sluiten de dakramen tot op ventilatiestand, om wel te blijven ventileren terwijl het interieur droog blijft.

Daglicht en frisse lucht

Een gezond recept voor iedere dag

Net als eten, drinken en slapen is voldoende daglicht en frisse lucht belangrijk voor een gezond leven. Daglicht stimuleert stoffen in het lichaam waardoor een mens groeit en energie krijgt. In deze keuken is één dakraam gemonteerd die voor voldoende daglicht zorgt. Het dakraam zorgt ervoor dat er frisse lucht word aangevoerd en de geur van het eten van de avond ervoor afgevoerd. Deze keuken is de plek om overdag en 's avonds te genieten van goede maaltijden, elkaars gezelschap en leuke spelletjes aan de keukentafel.


Het beste uitzicht

Niet twee, maar wel zes dakramen garanderen het mooiste uitzicht over de stad. Dit is bijna een buitenkeuken. De vochtbestendige afwerklaag zorgt er bovendien voor dat er zo goed als geen onderhoud is aan de dakramen. Met zes dakramen is er voldoende mogelijkheid om geurtjes van eten te ventileren en frisse lucht toe te voeren. Dit is een echte woonkeuken waar iedereen zich welkom zal voelen.


Direct aan de slag