Prettig werken in je eigen werkkamer!

Een eigen werkkamer waar je kunt werken, je hobby kunt beoefenen, even rustig kunt lezen of surfen over het internet, wie wil dat nou niet?
In een goede werkkamer is altijd voldoende daglicht en zuurstof aanwezig. Zonder daglicht en frisse lucht kun je al snel tegen vermoeidheid en concentratieproblemen aanlopen. Met VELUX producten zorg je dat je werkkamer altijd goed geventileerd is en baadt in daglicht. Hieronder vindt je inspiratie voor een mooie, frisse en comfortabele werkkamer.  

Daglicht en frisse lucht

Lees en ontdek meer
Ideeën voor de werkkamer - Extra daglicht en uitzicht

Meer daglicht en uitzicht

In deze werkkamer is een VELUX uitzettuimelvenster met een combinatie-element de eye-catcher van de ruimte. Dit daglichtsysteem zorgt voor daglicht, een mooi uitzicht en veel frisse lucht. In deze kamer kun je je optimaal concentreren of juist je creativiteit de vrij loop laten. 

Woontips voor de werkkamer - 2


Lees en ontdek meer
Ideeën voor de werkkamer - Overal daglicht

Overal daglicht

Heb je een inpandige werkkamer waar geen dakraam of lichtkoepel gemonteerd kan worden? Denk dan aan een VELUX daglichtspot om toch natuurlijk licht in de kamer te krijgen. Zelfs op een bewolkte dag komt er nog daglicht via deze daglichtspot binnen. Ze geven ongeveer evenveel daglicht als een conventionele 60 Watt gloeilamp.

Woontips voor de werkkamer - 1

Lees en ontdek meer
Ideeën voor de werkkamer - Breng het buiten naar binnen

Buiten naar binnen

Twee keer zoveel daglicht, twee keer zoveel frisse lucht en twee keer zoveel uitzicht. In deze werkkamer zorgt een daglichtsysteem 'Horizontaal Duo' voor toetreding van alle elementen die nodig zijn om rustig en geconcentreerd te werken en inspiratie op te doen voor de projecten van morgen. Thuiswerken wordt zo een genot.
Woontips voor de werkkamer - 3
Lees en ontdek meer
Ideeën voor de werkkamer - Verdubbel het daglicht

Verdubbel daglicht

Behoefte aan meer daglicht in je werkkamer?  Of wil je tijdens het werk nadenkend kunnen staren over de omgeving? Kies dan voor een daglichtsysteem van VELUX en verdubbel de daglichttoetreding. In deze werkkamer zijn twee wit afgelakte, vochtbestendige dakramen gemonteerd.
Woontips voor de werkkamer - 4
Lees en ontdek meer
Ideeën voor de werkkamer - Het balkon dat je altijd al wilde

Altijd al een balkon in je werkkamer gewild?

Wie droomt er niet van, een eigen balkon in je werkkamer. Het kan met het VELUX CABRIO® balkonvenster. Tijdens het werk kun je even ontspannen door een kop koffie te drinken op je eigen inpandige balkon. Bovendien zorgen de in deze werkkamer gemonteerde dakramen voor meer dan voldoende daglicht om goed te kunnen werken. 
Woontips voor de werkkamer - 6