VELUX dakkapel basis verlicht de zolder!

De familie Veldman deed mee met de dakkapel winactie en won een VELUX dakkapel!

De familie Veldman uit Zwolle won half 2017 één van de drie VELUX dakkapellen. “We hadden een enge zolder, maar nu….Wauw! Wat een licht! De dakkapel basis heeft echt een extra kamer aan ons huis toegevoegd. En de muffige lucht die er hing is ook helemaal weg. We kunnen gewoon lekker ventileren.”


Bekijk hier hoe hun zolder is veranderd is door de door Boer Staphorst geplaatste VELUX dakkapel basis


Wil je zelf ook je zolder aanpakken, maar weet je niet hoe?

Kom dan naar ons Daglicht Advies Centrum voor een persoonlijk advies. Of neem contact op met één van onze VELUX montagepartners via de VELUX montageservice. Zij kunnen je precies vertellen op basis van jouw wensen hoe je de zolder kunt omtoveren tot je nieuwe slaapkamer, badkamer, speelkamer of werkkamer. 

Meer weten over de vergunningsvrije VELUX dakkapellen?

Wil je graag meer weten over de VELUX dakkapel die de familie Bal uit Leiden op hun woning heeft laten plaatsen. Of over één van de andere dakkapeloplossingen die VELUX kan bieden. In onze inspirationele brochure inclusief prijzen, kun je alles lezen over deze ideale ruimtewinners.


Familie Veldman Zwolle | Dakkapel basis

Voordelen van een VELUX dakkapel

  • Tot 3x meer daglicht
  • Vergunningsvrij te plaatsen
  • Comfortabel en veel extra leefruimte
  • Nagenoeg onderhoudsvrij aan de buitenzijde

Enthousiast en op zoek naar iemand die jouw nieuwe dakkapel kan plaatsen?

Net zo enthousiast geworden over de VELUX dakkapel als de familie Veldman en wil je graag in contact komen met een montagebedrijf die je van een GRATIS en VRIJBLIJVENDE offerte kan voorzien. Goed nieuws! Ook daar kunnen wij je bij helpen! Via onze VELUX montageservice vul je razendsnel een contactformulier in waarna de door jou geselecteerde montagepartners contact met je opnemen via e-mail of telefoon. Makkelijker kan haast niet!

Nog meer nuttige informatie over dakkapellen...

De dakkapel checklist

Wat komt er allemaal kijken bij het plaatsen van een dakkapel? Bekijk de checklist en bepaal eenvoudig welke dakkapel het beste op jouw dak past.

Vergunning of geen vergunning?

Heb je een vergunning nodig voor het plaatsen van een dakkapel? Bekijk hier wanneer je wel of niet een omgevingsvergunning nodig hebt.

Project Van der Poel in Putten

De rommelzolder van Hanno en Dorien van der Poel was wel toe aan een flinke opknapbeurt. Na inspiratie te hebben opgedaan in het VELUX Daglicht Advies Centrum ging het gezin aan de slag. Omdat er voor de VELUX dakkapel serre geen vergunning aangevraagd hoefde te worden, was de klus zo geregeld. Het resultaat: een volledig nieuw gestylede zolder met meer ruimte, vol natuurlijk licht en veel frisse lucht.