Voor een comfortabele woonkamer!

Een comfortabele en ruime woonkamer, wie wil dat nou niet?!
Wist je dat daglicht en frisse lucht daarbij onmisbaar zijn? Daglicht zorgt er bijvoorbeeld voor dat jouw kamer op natuurlijke wijze verwarmd wordt, waardoor je minder hoeft te stoken en bespaart op je energieverbruik.
Door VELUX producten op de juiste plek, in het juiste aantal en in de juiste afmetingen toe te passen, creëer je een perfect woonklimaat in jouw woonkamer. Een kamer die ruim en zeer comfortabel aanvoelt. 


Daglicht en frisse lucht
Lees en ontdek meer
Ideeën voor de woonkamer - Verdubbel je uitzicht en daglicht in jouw woonkamer

Verdubbel daglicht én uitzicht

Voor een fantastisch uitzicht en veel daglicht in jouw woonkamer is een enkel dakraam meestal niet voldoende. Monteer een daglichtsysteem en je verdubbelt het daglicht én het uitzicht. Jouw woonkamer wordt een open, lichte ruimte waar je je prettig voelt. Een plek waar je de zorgen van iedere dag achter je kan laten en waar je kunt genieten van goede gesprekken of een avondje tv. Voor meer comfort kun je kiezen voor de op afstand bedienbare dakramen uit de VELUX INTEGRA® familie. Met VELUX raamdecoratie, buitenzonweringen en rolluiken maak je je woonkamer helemaal af en zorg je ook nog eens voor het perfecte binnenklimaat.

Deel 2 - ideeën voor de woonkamer
Lees en ontdek meer
Ideeën voor de woonkamer - Meer wooncomfort en bedieningsgemak

Comfort en bedieningsgemak

Een VELUX daglichtsysteem zorgt in deze kamer voor veel daglicht, ventilatie en een mooi uitzicht. De dakramen in dit daglichtsysteem zijn dakramen uit de VELUX INTEGRA® familie. Ze worden op afstand bediend met de VELUX INTEGRA® wandbediening. Deze dakramen zijn de perfecte keuze omdat ze hoger in het dak zijn gemonteerd. En dankzij de unieke VELUX regensensor sluiten de dakramen automatisch bij de eerste druppels regen. Daglicht komt in deze woonkamer binnen, in zo goed als elke hoek, wat ervoor zorgt dat iedereen zich welkom voelt.
Ideas for the living room
Lees en ontdek meer
Ideeën voor de woonkamer - Een fantastische combinatie

VELUX daglichtsystemen - een fantastische combinatie van VELUX dakramen

Een groep van vier VELUX dakramen vult deze woonkamer met daglicht. En dat niet alleen: ze bieden ook een fantastisch uitzicht op de tuin en de hemel. Dankzij de dakramen is er een duidelijke verbinding tussen buiten en binnen. En met VELUX raamdecoratieproducten kan er in een handomdraai voor privacy gezorgd worden.
VELUX woontips voor de woonkamer