De unieke VELUX kwaliteit zit in de details

Al meer dan 70 jaar ervaring met
het produceren van de beste
daglichtoplossingen...

De details maken een VELUX product tot een uniek product

Kwaliteit zit in de
details...

Kwaliteit is testen en testen tot het product perfect is

Alle innovaties worden
uitgebreid getest...

VELUX: de logische keuze...

Kiezen voor VELUX is een logische keuze. Al ruim 70 jaar hebben wij ervaring met het produceren van daglichtoplossingen. Daarom kunt u keer op keer de kwaliteit verwachten die u van ons gewend bent. Alle producten worden aan grondige en extreme tests onderworpen in ons unieke VELUX Testcentrum in Denemarken. Dakramen en lichtkoepels worden blootgesteld aan zware regenbuien, extreem lage en hoge temperaturen, ultrasone geluidsgolven en krachtige bewegingen. Raamdecoratieproducten worden honderden keren geopend en gesloten en blootgesteld aan uv-stralen. Dit alles om voor u een kwalitatief goed product te maken waar u jaren plezier van heeft. 
VELUX gebruikt duurzame materialen
Duurzame materialen
In de verschillende VELUX fabrieken wordt zo veel mogelijk gebruik gemaakt van duurzame materialen. Zo is al het hout in onze dakramen gecertificeerd en dus gegarandeerd afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Maar ook het verpakkingsmateriaal en het logistieke proces worden continu geoptimaliseerd om zo efficiënt en milieuvriendelijk te kunnen zijn.
Kwaliteit zit in de details
Het zit in de details
Niet alleen onze dakramen, maar ook alle accessoires en raamdecoratie is ontworpen voor een langduring en duurzaam leven. Zo zijn VELUX verduisterende rolgordijnen voorzien van zijgeleiding met zwart gespoten binnenzijde, het Oeko-Tex® keurmerk voor verantwoord textiel, en zijn ze intensief getest om jarenlang gebruik te garanderen. Zo worden raamdecoratieproducten in het VELUX Testcentrum getest door ze ruim 25.000 keer mechanisch te openen en te sluiten.

In ons unieke testcentrum worden alle producten blootgesteld aan de meest extreme omstandigheden. Hoge temperaturen, lage temperaturen, wolkbreuken, honderden keren openen en sluiten, ultrasone geluidsgolven: alles kan gesimuleerd worden. Deze tests dragen bij aan de hoge kwaliteit van onze producten. Hiernaast laten we u graag zien hoe onze producten getest worden.

Producten met unieke eigenschappen
Wist u dat een VELUX dakraam beschikt over een aantal unieke eigenschappen die specifiek zijn ontwikkeld met het doel het leven van de gebruiker makkelijker en comfortabeler te maken? Bekijk de filmpjes hiernaast en hieronder en inspireer uzelf.