VELUX dakkapel serre verlicht de zolder!

De familie Van Rhijn deed mee met de dakkapel winactie en won een VELUX dakkapel!

De familie Van Rhijn uit Alphen aan den Rijn won begin 2017 één van de drie VELUX dakkapellen. “De dakkapel heeft echt een leefruimte van onze zolder gemaakt. Er kwam hier helemaal geen licht binnen en nu ontzettend veel. Daar zijn we nog het meest blij mee. We gaan nu bekijken hoe we de ruimte gaan inrichten. Misschien gaan we hier zelf wel slapen. Kunnen we ’s nachts naar de sterren kijken!”


Bekijk hier hoe hun zolder is veranderd is door de door Verhoef dakramen geplaatste VELUX dakkapel serre


Wil je zelf ook je zolder aanpakken, maar weet je niet hoe?

Kom dan naar ons Daglicht Advies Centrum voor een persoonlijk advies. Of neem contact op met één van onze VELUX montagepartners via de VELUX montageservice. Zij kunnen je precies vertellen op basis van jouw wensen hoe je de zolder kunt omtoveren tot je nieuwe slaapkamer, badkamer, speelkamer of werkkamer. 

Meer weten over de vergunningsvrije VELUX dakkapellen?

Wil je graag meer weten over de VELUX dakkapel die de familie Bal uit Leiden op hun woning heeft laten plaatsen. Of over één van de andere dakkapeloplossingen die VELUX kan bieden. In onze inspirationele brochure inclusief prijzen, kun je alles lezen over deze ideale ruimtewinners.


VELUX dakkapel | Veel meer daglicht, meer frisse lucht en meer wooncomfort

Voordelen van een VELUX dakkapel

  • Tot 3x meer daglicht
  • Vergunningsvrij te plaatsen
  • Comfortabel en veel extra leefruimte
  • Nagenoeg onderhoudsvrij aan de buitenzijde

Enthousiast en op zoek naar iemand die jouw nieuwe dakkapel kan plaatsen?

Net zo enthousiast geworden over de VELUX dakkapel als de familie Bal en wil je graag in contact komen met een montagebedrijf die je van een GRATIS en VRIJBLIJVENDE offerte kan voorzien. Goed nieuws! Ook daar kunnen wij je bij helpen! Via onze VELUX montageservice vul je razendsnel een contactformulier in waarna de door jou geselecteerde montagepartners contact met je opnemen via e-mail of telefoon. Makkelijker kan haast niet!

Nog meer nuttige informatie over dakkapellen...

De dakkapel checklist

Wat komt er allemaal kijken bij het plaatsen van een dakkapel? Bekijk de checklist en bepaal eenvoudig welke dakkapel het beste op jouw dak past.

Vergunning of geen vergunning?

Heb je een vergunning nodig voor het plaatsen van een dakkapel? Bekijk hier wanneer je wel of niet een omgevingsvergunning nodig hebt.

Project Van der Poel in Putten

De rommelzolder van Hanno en Dorien van der Poel was wel toe aan een flinke opknapbeurt. Na inspiratie te hebben opgedaan in het VELUX Daglicht Advies Centrum ging het gezin aan de slag. Omdat er voor de VELUX dakkapel serre geen vergunning aangevraagd hoefde te worden, was de klus zo geregeld. Het resultaat: een volledig nieuw gestylede zolder met meer ruimte, vol natuurlijk licht en veel frisse lucht.