De VELUX montageservice

Laat je nieuwe VELUX product door een VELUX Montagepartner monteren. Vind een montagepartner in jouw buurt en maak een afspraak voor advies en een vrijblijvende offerte.
Vind een montagepartner

Product configurator

 Vind alle afmetingen en prijzen van dakramen, lichtkoepels en VELUX dakkapellen in onze productconfigurator.

Dakraam vervangen?

Vervangen van een dakraam veel werk? Welnee! Het vervangen van een dakraam kan al binnen 4 uur en zonder rommel gerealiseerd zijn.
Daglicht Adviescentrum

Ons Daglicht Advies Centrum

Een dakraam vervangen, lichtkoepel monteren of zelfs je woning verbouwen: dat doe je niet iedere dag. Op zoek naar inspiratie? Of heb je al concrete plannen en heb je advies nodig? Kom naar ons vernieuwde daglicht Advies Centrum. 

Adviseur spreken?

Heb je al concrete plannen en wil je een adviseur spreken? Klik dan hier voor het maken van een afspraak.

VELUX webshop

Geen bezorgkosten, alle varianten en kleuren, snelle levering, veilig betalen, retourneren mogelijk binnen 14 dagen.

Onze producten

Naast de traditionele dakramen heeft VELUX nog veel meer in het assortiment. Wij zetten de opties voor je op een rij.

De VELUX montageservice

Laat je nieuwe VELUX product door een VELUX Montagepartner monteren. Vind een montagepartner in jouw buurt en maak een afspraak voor advies en een vrijblijvende offerte

Productconfigurator

Vind alle afmetingen en prijzen van dakramen, lichtkoepels en VELUX dakkapellen in onze productconfigurator.De VELUX montageservice

Laat je nieuwe VELUX product door een VELUX Montagepartner monteren. Vind een montagepartner in jouw buurt en maak een afspraak voor advies en een vrijblijvende offerte.

Dakraam vervangen?

Vervangen van een dakraam veel werk? Welnee! Het vervangen van een dakraam kan al binnen 4 uur en zonder rommel gerealiseerd zijn.VELUX ACTIVE
binnenklimaatbeheersing

VELUX ACTIVE with NETATMO maakt het gemakkelijker
om het binnenklimaat te verbeteren.

Sensoren meten de temperatuur, CO2 en vochtigheidsgraad
en bedienen jouw VELUX INTEGRA producten. Je kunt ze
ook vanaf elke plek bedienen met de VELUX ACTIVE app.

Belangrijke veiligheidswaarschuwing

Risico op elektrische storing in elektrische VELUX daklichten met risico op letsel. Controleer hier of u een van de betrokken producten heeft.

Let op: enkel elektrische VELUX daklichten op netstroom van het type CVU.

Dakraam

VELUX dakramen zorgen al meer dan 70 jaar voor daglicht, ventilatie, uitzicht en meer wooncomfort onder het schuine dak. Met een VELUX dakraam, ook wel dakvenster genoemd, zorg je voor een prettig woonklimaat en meer ruimte. Je hebt in ons assortiment de keuze uit verschillende typen tuimelvensters, uitzettuimelvensters, balkonvensters en dakterrasvensters. Zo is er altijd wel een VELUX dakraam dat bij jouw wensen past. In onze showroom adviseren wij je graag het juiste dakraam (dakvenster). Mogen wij je daar verwelkomen?

Ontdek welk dakraam bij jou past


Dakkapel

Wist je dat je ook een dakkapel kan laten maken met VELUX dakramen erin? En dat deze dakkapel in veel gevallen vergunningsvrij is? VELUX noemt dit dakkapel concept "de vergunningsvrije dakkapel met VELUX dakramen". Dit dakkapel concept is verkrijgbaar in drie vormen: de dakkapel single, de vergunningsvrije dakkapel "plus" en de vergunningsvrije dakkapel "serre". Deze drie typen dakkapellen steken niet meer dan 60 cm uit het dakoppervlak, waardoor er in veel gevallen geen vergunning voor nodig is. Controleer dit overigens wel altijd bij de gemeente voor je tot aanschaf overgaat. De VELUX montagepartners vertellen je er graag meer over. 

Dakraam monteren & afmetingen 

Wij fabriceren dakramen in vele soorten en maten. Daarnaast is het mogelijk om dakramen naast of boven elkaar te koppelen in hetzelfde dakoppervlak. Door deze grote variatie aan mogelijkheden kunnen wij garanderen dat we voor iedere zolder de juiste daglichtoplossing kunnen bieden. Ben je nieuwsgierig naar de afmetingen van VELUX dakramen? 

Klik hier voor de afmetingen van VELUX dakramen

Daarnaast kunnen we je ook assisteren wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare partij om jouw VELUX dakraam te monteren. Op deze website kun je via de VELUX montageservice een VELUX montagepartner in jouw buurt vinden en in contact met hem komen. De VELUX montagepartner komt dan bij je langs en voorziet je op basis van jouw wensen en woonsituatie van een vrijblijvende offerte. Het vinden van een montagepartner en het indienen van een contactverzoek is in drie stappen geregeld. Daarna neemt de montagepartner contact met je op voor het maken van een afspraak.


Klik hier voor meer informatie over de VELUX montageservice

Prijs van een VELUX dakraam 

Ben je op zoek naar de prijzen en afmetingen van onze dakramen? In onze productconfigurator stel je in drie stappen jouw VELUX dakraam samen en zie je precies welke afmetingen beschikbaar zijn. De levertijden van onze producten tref je aan in onze documentatie of kun je opvragen bij jouw leverancier. Ben je nieuwgierig naar de prijzen van dakramen?

Productconfigurator dakramen

 

Prijs van een dakkapel

Ben je van plan een dakkapel op het dak te laten monteren? Overweeg dan eens een vergunningsvrije dakkapel met VELUX dakramen. Dit zijn concept oplossingen voor dakkapellen waarin VELUX dakramen toegepast worden. Voor de prijs van een dakkapel met VELUX dakramen kun je terecht bij een kleine groep VELUX montagepartners. Zij kunnen deze concept dakkappellen zelfs prefab voor je monteren. De dakkapel wordt dan eerst in de timmerfabriek gemaakt om vervolgens op jouw dak te worden gehesen en gemonteerd. Zo ben je in enkele dagen geheel voorzien van een prachtige dakkapel waarvoor je in veel gevallen niet eens een vergunning nodig hebt. Meer weten over deze dakkapel oplossingen? Open dan snel de onderstaande link en krijg een indicatie van de kosten, de beschikbare afmetingen en de soorten dakkapel die beschikbaar zijn.

Klik hier voor meer informatie over dakkapel prijzen

 


Lichtkoepels & dakkoepels

VELUX lichtkoepels (ook wel dakkoepels genoemd) zorgen voor meer daglicht, frisse lucht en wooncomfort onder het platte dak. Met een VELUX lichtkoepel zorg je voor een prettig woonklimaat en meer ruimte wanneer je een aanbouw of uitbouw heeft met een plat dak. Je hebt in ons assortiment de keuze uit verschillende soorten lichtkoepels. 

Ontdek welke lichtkoepel bij jou past

Afmetingen lichtkoepels

Wij fabriceren lichtkoepels in vele soorten en maten. Door deze grote variatie aan mogelijkheden kunnen wij garanderen dat we voor iedere uitbouw, aanbouw of situatie met een plat dak de juiste daglichtoplossing kunnen bieden. Nieuwsgierig geworden naar de afmetingen van VELUX lichtkoepels? 

Klik hier voor de afmetingen van VELUX lichtkoepels

Prijs VELUX lichtkoepel 

Ben je op zoek naar de prijs en de afmetingen van een VELUX lichtkoepel? In onze productconfigurator stel je in drie stappen jouw VELUX lichtkoepel samen en zie je precies welke afmetingen beschikbaar zijn. De levertijden van onze producten tref je aan in onze documentatie of kun je opvragen bij jouw leverancier. 

Productconfigurator lichtkoepels


Toepassing VELUX modulaire lichtstraat

De VELUX modulaire lichtstraten brengen een belangrijke verandering teweeg in de toepassing van daglichttoetreding in de utiliteitsbouw. Het systeem biedt alle voordelen van modulariteit, een elegant design en een hoogstaande energieprestatie. Modulaire lichtstraten zijn een uitstekende keuze voor zowel nieuwbouw als renovatie van alle soorten utiliteitsgebouwen.

Lees meer over de toepassingen

Afmetingen modulaire lichtstraten

VELUX modulaire lichtstraten zijn verkrijgbaar in een groot aantal verschillende afmetingen. De modules zijn te verkrijgen in een vaste variant, voor comfortventilatie en rookafvoer. VELUX modulaire lichtstraten zijn in eerste instantie bestemd voor utiliteitsbouw, maar per 1 februari 2015 zijn er ook een aantal pakketten op de markt gekomen voor woningbouw.

Klik hier voor de afmetingen van VELUX modulaire lichtstraten

Praktijkvoorbeelden van projecten

Zien is geloven. Bekijk uit de eerste hand hoe VELUX modulaire lichtstraten het leefcomfort en binnenklimaat in gebouwen over de hele wereld bevorderen met daglicht en frisse lucht. Wij hebben een aantal praktijkvoorbeelden voor je verzameld met veel beeldmateriaal. Inspireer jezelf en ontdek de mogelijkheden van een VELUX modulaire lichtstraat in de utiliteitsbouw.

Praktijkvoorbeelden modulaire lichtstraten


Wij strijden mee voor gezonden lucht en gezonde longen

Wij zijn vriend van het Longfonds

Het longfonds strijdt voor gezonde lucht en gezonde longen. Wij strijden mee!
Ademen is voor de meeste mensen heel gewoon. Toch zijn er één miljoen mensen in Nederland met een longziekte. Voor hen is ademhalen een terugkerende of voortdurende strijd. Een strijd die zij niet alleen kunnen winnen.