Verbeter je indoor life!

Dakramen voor een schuin dak

Wie aan een dakraam denkt, denkt vaak automatisch aan VELUX. VELUX is synoniem geworden voor het originele dakraam. En terecht. Want bij VELUX hebben we al ruim zeven decennia ervaring met ramen voor een hellend dak. Elke kamer biedt ook weer nieuwe mogelijkheden. Klik op een type kamer hieronder en laat je inspireren.


VELUX dakramen | Een garantie voor kwaliteit

VELUX dakramen staan garant voor kwaliteit en een lange levensduur. Afhankelijk van de ruimte waarin en de omstandigheden waaronder een dakraam wordt geplaatst, zijn er verschillende eigenschappen en bedieningsmethoden beschikbaar. Geïnteresseerd?


  • Ventilatieklep zorgt voor ventilatie en frisse lucht
  • Uit te breiden met raamdecoratie en buitenzonwering
  • Krachtig ThermoTechnology™ isolatiemateriaal
  • 10 jaar fabrieksgarantie op ieder dakraam

Producten voor een schuin dak

Wie aan een dakraam denkt, denkt vaak automatisch aan VELUX. VELUX is synoniem geworden voor het originele dakraam. Je kent waarschijnlijk ons grenenhouten dakraam dat scharniert in het midden.

Maar wist je dat er nog veel meer mogelijkheden zijn? Bijvoorbeeld ons op afstand te bedienen VELUX INTEGRA® dakraam, het CABRIO® balkonvenster of de vergunningsvrije VELUX dakkapel.

Productmogelijkheden hellend dak
Daglicht en frisse lucht

Productpakket per kamertype

Vind in drie eenvoudige stappen het juiste productpakket voor onder het schuine dak. Elke kamer biedt weer nieuwe mogelijkheden.

Productpakket per kamertype

Vind in drie eenvoudige stappen het juiste productpakket voor onder het schuine dak. Elke kamer biedt weer nieuwe mogelijkheden.

Ga naar de kamergids of maak hieronder je keuze.

Producten voor het schuine dak

Producten voor een hellend dak

Je kent waarschijnlijk ons grenenhouten dakraam dat scharniert in het midden. Maar wist je dat er nog veel meer mogelijkheden zijn? Bijvoorbeeld ons op afstand te bedienen VELUX INTEGRA® dakraam, het CABRIO® balkonvenster of de vergunningsvrije VELUX dakkapel.
Daglicht Adviescentrum

Bezoek ons Daglicht Advies Centrum

In het VELUX Daglicht Advies Centrum is er iedere dag (maandag t/m zaterdag) een adviseur aanwezig die je vrijblijvend van een goed en passend advies voorziet, op basis van jouw wensen, ideeën en budget.

Direct aan de slag

VELUX Montageservice

VELUX Montageservice

Vertrouw op een VELUX montagepartner voor de montage van jouw nieuwe dakraam.
  • Deskundig en professioneel advies
  • Gecertificeerd door certificeringsinstantie SKG-IKOB
  • Geheel vrijblijvende en GRATIS offerte