De nieuwe gameroom en tekenkamer met VELUX dakkapel

De nieuwe tekenkamer voor Bianca en Game Room voor de kinderen

De familie Van Loon toverde hun oude rommelzolder om tot een multifunctionele hobbykamer. Bianca vertelt “Ik wilde graag een tekenkamer. Daar had ik veel daglicht voor nodig. Omdat we ook meer ruimte wilden, hebben we gekozen voor een VELUX dakkapel basis. Hiermee komt er voldoende daglicht binnen. Maar om de ruimte multifunctioneel te kunnen gebruiken adviseerde Nieland Dakramen en Kozijnen ook om VELUX verduisterende rolgordijnen te plaatsen. Hiermee kunnen we de ruimte ook weer lekker verduisteren, zodat onze jongens ook ’s zomers lekker met hun vrienden kunnen gamen in hun eigen gameroom!”


Bekijk hier hoe hun zolder is veranderd nadat Nieland Dakramen een VELUX dakkapel heeft gemonteerd


Zelf verbouwen?

Wil je zelf ook je zolder aanpakken, maar weet je niet hoe? Kom dan naar ons Daglicht Advies Centrum voor een persoonlijk advies. Of neem contact op met één van onze VELUX montagepartners via de VELUX montageservice. Zij kunnen je precies vertellen op basis van jouw wensen hoe je de zolder kunt omtoveren tot je nieuwe slaapkamer, badkamer, speelkamer of werkkamer. 

Meer weten over de vergunningsvrije VELUX dakkapellen?

Wil je graag meer weten over de VELUX dakkapel die de familie Bal uit Leiden op hun woning heeft laten plaatsen. Of over één van de andere dakkapeloplossingen die VELUX kan bieden. In onze inspirationele brochure inclusief prijzen, kun je alles lezen over deze ideale ruimtewinners.


“Ik wilde graag een tekenkamer. Daar had ik veel daglicht voor nodig. Omdat we ook meer ruimte wilden, hebben we gekozen voor een VELUX dakkapel basis. Hiermee komt er voldoende daglicht binnen.

Bianca van Loon uit Moordrecht, eigenaar
VELUX dakkapel basis | Project Moordrecht

Voordelen van een VELUX dakkapel

  • Tot 3x meer daglicht
  • Vergunningsvrij te plaatsen
  • Comfortabel en veel extra leefruimte
  • Nagenoeg onderhoudsvrij aan de buitenzijde

Enthousiast en op zoek naar iemand die jouw nieuwe dakkapel kan plaatsen?

Net zo enthousiast geworden over de VELUX dakkapel als de familie Bal en wil je graag in contact komen met een montagebedrijf die je van een GRATIS en VRIJBLIJVENDE offerte kan voorzien. Goed nieuws! Ook daar kunnen wij je bij helpen! Via onze VELUX montageservice vul je razendsnel een contactformulier in waarna de door jou geselecteerde montagepartners contact met je opnemen via e-mail of telefoon. Makkelijker kan haast niet!

VELUX dakkapel | Te voorzien van buitenzonweringen
VELUX dakkapel | extra veel daglicht en frisse lucht in iedere kamer
VELUX dakkapel | Extra staruimte, daglicht en frisse lucht
VELUX dakkapel | Zorg voor meer daglicht en frisse lucht en meer staruimte

Nog meer nuttige informatie over dakkapellen...

De dakkapel checklist

Wat komt er allemaal kijken bij het plaatsen van een dakkapel? Bekijk de checklist en bepaal eenvoudig welke dakkapel het beste op jouw dak past.

Vergunning of geen vergunning?

Heb je een vergunning nodig voor het plaatsen van een dakkapel? Bekijk hier wanneer je wel of niet een omgevingsvergunning nodig hebt.

Project Van der Poel in Putten

De rommelzolder van Hanno en Dorien van der Poel was wel toe aan een flinke opknapbeurt. Na inspiratie te hebben opgedaan in het VELUX Daglicht Advies Centrum ging het gezin aan de slag. Omdat er voor de VELUX dakkapel serre geen vergunning aangevraagd hoefde te worden, was de klus zo geregeld. Het resultaat: een volledig nieuw gestylede zolder met meer ruimte, vol natuurlijk licht en veel frisse lucht.