De gang en trappenhuis zijn de entree van je woning!

De gang en het trappenhuis van je woning vormen vaak de entree voor iedereen die je woning binnen komt. Als een gang of trappenhuis donker en onverlicht zijn, voelt dat niet als een warm welkom voor je gasten. Zorg dus voor voldoende daglicht zodat iedereen zich gelijk prettig en op zijn gemak voelt in je huis. VELUX producten kunnen daar een belangrijke bijdrage aan leveren. We geven je in ieder geval graag een aantal voorbeelden van ruimtes waar veel daglicht zorgt voor een warm welkom.
Lees en ontdek meer
Ideeën voor de gang - Natuurlijk licht waar je het niet verwacht 

Natuurlijk licht waar je het niet verwacht

De VELUX daglichtspot zorgt ervoor dat je daglicht brengt waar je het nooit voor mogelijk hebt gehouden, zoals een inpandige gang. De gang voelt licht, open en welkom aan en dat is belangrijk. Een gang is immers de slagader van jouw woning, waar jij en jouw gasten je huis binnenkomen. Met de daglichtspot komt er een zacht, diffuus licht de gang binnen.

Woontips voor de gang - 1
Lees en ontdek meer
Ideeën voor de gang - Een compleet nieuw huis

Een trap naar het licht

Het daglicht spreidt zich over de hele trap. Je wordt onmiddellijk uitgenodigd binnen te komen. In deze gang is het dakraam strategisch boven het trappengat gepositioneerd. Via het dakraam wordt overdag de gehele ruimte verlicht. De gang is zo een goed verlichte, open en functionele ruimte waar iedereen zich direct thuis voelt.

Woontips voor de gang - 2
Lees en ontdek meer
Ideeën voor de gang - voel je welkom

Natuurlijk licht op iedere plek in huis

Een inpandige gang is vaak donker en onbehagelijk. Met VELUX maak je van je gang een open en lichte ruimte. Functioneel en comfortabel. Voor inpandige ruimten zoals de gang biedt VELUX de daglichtspot. Via de daglichtspot reflecteert u daglicht in het interieur en haal je daglicht binnen op plekken waar je niet zou verwachten dat het kan. 
Woontips voor de gang - 3
Deze gang bevat:
  • 1 x VELUX daglichtspot
Lees en ontdek meer
Ideeën voor de gang - de toegang tot je huis

Heet je gasten welkom

Daglicht voegt een nieuwe dimensie toe aan iedere ruimte, dus ook aan je gang. Met VELUX lichtkoepels breng je daglicht in je gang onder het platte dak. Je gasten worden welkom geheten in het zonlicht. Jouw huis voelt vanaf de voordeur gelijk prettig en uitnodigend aan.
Woontips voor de gang - 4