VELUX verduisterend rolgordijn plus plissé, roze, verduisterend, transparant
Zie galerij

DFD--

Verduisterend rolgordijn plus plissé

Vanaf €140,- incl. btw

Dit twee-in-één-gordijn is perfect voor woon- en slaapkamers waar het licht moet worden gedimd of geblokkeerd voor een goede nachtrust. Het is ontworpen voor een perfecte pasvorm en eenvoudige installatie, zodat meten, bijsnijden of knippen overbodig is. Verkrijgbaar met zijgeleiders van wit of geborsteld aluminium

  • Een twee-in één-oplossing – ideaal voor slaap- en kinderkamers
  • Verkrijgbaar in verschillende trendy en klassieke kleuren
  • Ook verkrijgbaar in de dessins van Colour by You en Kids

Dit vind je misschien ook interessant

VELUX verduisterende buitenzonweringen warmtewering

Verduisterende buitenzonwering

Totale verduistering
Warmtewerend
VELUX verduisterend rolgordijn plus plissé, groen

Wat je stijl ook is, er is altijd een bijpassend gordijn


Van klassiek tot trendy, de collectie VELUX gordijnen biedt stijlvolle kleuren en subtiele patronen die prachtig in elk huis en in elke ruimte passen.

Alle gordijnvarianten zijn verkrijgbaar in een reeks kleuren die je kunt mixen of matchen door verschillende of vergelijkbare kleuren te kiezen voor je kamers en gordijntypes.

Het plissédoek voor alle verduisterende rolgordijnen plus plissé is wit.

Verkrijgbaar met witte zijgeleiding

 
VELUX verduisterend rolgordijn plus plissé, witte zijgeleiders
VELUX verduisterend rolgordijn plus plissé, aluminium zijgeleiders

Maak een keuze tussen witgelakte of geborsteld aluminium zijgeleiders. VELUX zijgeleiders passen perfect bij je witte VELUX dakramen.

Handmatige bediening met bedieningsgreep en traploze positionering


Het VELUX verduisterend rolgordijn plus plissé is bevestigd aan een cassette en loopt in een zijgeleider waardoor een soepele bediening en traploze positionering in het raam zijn gegarandeerd 

Het verduisterend rolgordijn plus plissé beschikt over twee bedieningsstangen die onafhankelijk van elkaar versteld kunnen worden – ook al zijn de twee doeken aan elkaar vastgemaakt. De eerste bedieningsstang is tussen de twee doeken geplaatst, de andere bevindt zich onderaan het plissédoek. Daardoor kan heel eenvoudig worden gereguleerd hoeveel van de lichtinval moet worden tegengehouden en hoeveel diffuus dan wel natuurlijk licht in de kamer wordt toegelaten. Gebruik de bedieningsstangen om naar wens te verhogen of te verlagen.

Om de bediening van een handmatig bediend gordijn te vergemakkelijken, kun je ook stangbedieningen, stangverlengstukken en stangadapters kopen.
VELUX verduisterende rolgordijnen, installatiehandleiding

Zoek de prijs van je VELUX verduisterend rolgordijn plus plissé

VELUX brochure

Eenvoudige installatie


Installeer je originele VELUX gordijnen in 15 minuten

Het installeren van VELUX gordijnen vereist geen meten, bijsnijden, knippen of extra gereedschap. Ze zijn gemaakt voor een perfecte pasvorm en alles wat je nodig hebt, vind je in het gordijnpakket. VELUX ramen hebben voorgeïnstalleerde montagebeugels voor de gordijnen. Klik eenvoudig op het originele VELUX gordijn en voeg de al op maat gemaakte zijgeleiders toe.

Inbouwinstructies

In de pdf's vind je gedetailleerde, geïllustreerde instructies die je stapsgewijs door het installatieproces leiden. Om een pdf te kunnen lezen, is Acrobat Reader op je computer vereist. Het programma kan gratis worden gedownload op Adobe .

VELUX verduisterend rolgordijn plus plissé - handbediend