Het beste uitzicht
wordt nog beter

Een panoramisch uitzicht met handige eigenschappen

Het beste uitzicht wordt nog beter

Een panoramisch uitzicht met handige eigenschappen

OVERZICHT

Ontdek het dakraam dat werkelijk alles biedt

 

Het elektrische VELUX INTEGRA® uitzettuimelvenster is een esthetische en slimme oplossing die een kamer groter maakt en eenvoudig te bedienen is. Dit nieuwe dakraam biedt een panoramisch uitzicht, handige elektrische bediening en de mogelijkheid om het handmatig te openen; het raam scharniert dan in het midden. En dat allemaal in één dakraam. Daarom is het beste uitzicht nog beter geworden.

 

GALERIJ

De voordelen van ons elektrische panorama dakraam

Het elektrische VELUX INTEGRA® uitzettuimelvenster is ideaal als het raam binnen handbereik wordt geplaatst. Het raam is eenvoudig te openen tot 45° in elke ruimte, dakhelling of inbouwhoogte. U kunt zelfs meubelen onder het raam plaatsen en het raam toch nog gemakkelijk opendoen. En als u kiest voor VELUX ACTIVE with NETATMO kunt u de ruimte automatisch ventileren en geniet u van een gezonder binnenklimaat. Bekijk de galerij en ontdek het zelf.


VOORDELEN

Laat er (nog meer) licht zijn


Het beste uitzicht met praktische eigenschappen


Opent tot 45° voor een prachtig panoramisch uitzicht en is zonder inspanning elektrisch te bedienen.


Naadloze integratie

Een esthetisch en strak ontwerp waarin alle elektrische onderdelen zijn geïntegreerd.Vooraf gekoppelde wandbediening

U hoeft geen tijd te verspillen aan boren, kabels trekken of het configureren van de wandbediening: de wandbediening is vooraf gekoppeld en klaar voor gebruik.
Bescherming tegen de regen

De regensensor sluit het raam automatisch als het gaat regenen, zodat uw huis en spullen droog blijven zonder dat u erover na hoeft te denken.Verschillende bedieningsopties

Het raam wordt in principe elektrisch bediend, maar u kunt het ook handmatig openen met de scharnierfunctie. Ideaal als u het raam wilt schoonmaken.Speciaal ontworpen warmtewering

Geniet van een aangenaam binnenklimaat als het buiten heet is. Kies voor ons speciaal ontworpen rolluik dat u tegen de hitte beschermt. Doe het raam en het rolluik allebei dicht, of geniet van panoramische uitzichten met het raam open en het rolluik naar beneden.

Ontdek zelf hoe eenvoudig het elektrische VELUX INTEGRA® uitzettuimelvenster te installeren is

FOCUS OP ONTWERP

Het draait allemaal om het ontwerp

Ontworpen voor modern wonen

Laat meer daglicht binnen en maak optimaal gebruik van uw ruimte. Dat is precies wat een uitzettuimelvenster met onbelemmerde panoramische uitzichten én handige elektrische bediening u biedt.

De motor is geïntegreerd in het profiel voor een gestroomlijnd ontwerp, zodat uw raam naadloos aansluit op uw huis.

Ontdek hoe het elektrische VELUX INTEGRA® uitzettuimelvenster past bij uw ontwerpen: bekijk de beschikbare teken- en ontwerptools die we speciaal voor u hebben ontwikkeld.

DETAILS

Productdetails

Polyurethaan
 • 1
  ThermoTechnologyTM

  ThermoTechnologyTM

  Geniet van een comfortabel huis en een lagere energierekening met VELUX ThermoTechnology™. De innovatieve en kwalitatief hoogwaardige materialen zorgen voor een uitmuntende energie-efficiëntie, isolatie en luchtdichte afwerking. Let op het ThermoTechnology™ logo, dat u een uitmuntende energie-efficiëntie garandeert.
  Onderhoudsarm
 • 2
  Natuurlijke ventilatie

  Natuurlijke ventilatie

  Ventileer uw huis, ook als u slaapt of weg bent, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over veiligheid of slecht weer. Dankzij de ventilatiekap in de unieke bedieningshandgreep stroomt er frisse, gefilterde lucht naar binnen zonder dat het raam open hoeft.
 • 3
  Elektrische bediening

  Elektrische bediening

   

   

  Het elektrische VELUX INTEGRA® uitzettuimelvenster wordt elektrisch aangedreven door een motor.

  Het wordt geleverd met een vooraf gekoppelde wandbediening, die snel en moeiteloos te installeren is. De wandbediening maakt direct verbinding en bedient het raam op afstand. Als u verschillende producten van hetzelfde soort heeft, kunt u deze gelijktijdig bedienen door ze te groeperen. In deze video ziet u hoe dat gaat.

 • 4
  Regensensor

  Regensensor

  Al onze dakramen op elektriciteit of zonne-energie worden geleverd met een regensensor. Het raam sluit automatisch als het begint te regenen. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over regen die uw huis binnendruppelt. Erg praktisch als u het druk heeft, in een andere kamer bent of niet thuis bent.
 • 5
  Het dakraam schoonmaken

  Handmatige bediening

  U kunt het elektrische uitzettuimelvenster ook handmatig bedienen: ideaal als u het raam wilt schoonmaken. Roteer het raam 180 graden om zijn as. U zet het raam vast in de onderkant van het zijprofiel met een vergrendelingsschuif. U kunt het luchtfilter verwijderen en het schoonmaken met gebruikelijke huishoudelijke schoonmaakproducten. Roteer het raam, zet het vast in de schoonmaakstand en verwijder vervolgens het filter uit de filterrails.
 • 6
  Onderhoud

  Onderhoud

  Als u de levensduur van uw VELUX dakraam wilt verlengen, of u het raam een opknapbeurt wilt geven, bent u hier aan het juiste adres.

  VELUX heeft een ruim assortiment aan handige producten die u helpen om een luchtfilter te vervangen, een kras te repareren, scharnieren te smeren of het raam te verven, om het een nieuwe, frisse uitstraling te geven.

 • 7
  Raamdecoratie en zonwering

  Raamdecoratie en zonwering

  Maak uw VELUX dakraam compleet met VELUX raamdecoratie of zonwering. We hebben voor elke wens een oplossing. Of u nu kiest voor de voordelen, of voor de prachtige uitstraling: VELUX heeft een uitgebreide collectie aan decoratieve oplossingen in kleuren die bij uw stijl passen.

  Zoekt u bescherming tegen zonnewarmte? Onze collectie buitenzonwering houdt tot wel 95% van de hitte tegen.

REWARDS

Verdien meer rewards

U heeft geluk! Als u een elektrisch VELUX INTEGRA® uitzettuimelvenster verkoopt, verdient u extra punten voor uw VELUX Rewards-account. Lees verder of meld u direct aan.

 


VERKOOPPUNTEN

Vind een dealer

Wilt u het elektrische VELUX INTEGRA® uitzettuimelvenster laten monteren? Dat is zo geregeld! Het enige dat u hoeft te doen is een dealer vinden. Klik op de link hieronder en bekijk de contactgegevens van uw lokale dealer.