VELUX dakkapel | Meer ruimte, daglicht en frisse lucht op zolder met een VELUX dakkapel
VELUX dakkapel serre

De VELUX dakkapel serre

Val in slaap met zicht op de sterren. Sta op met een ruimtelijk gevoel. De VELUX dakkapel serre is uniek in het creëren van ruimte met meer daglicht en frisse lucht.

Een traditionele dakkapel heeft een verticaal raam met een plat dak. Hierdoor kan daglicht slechts beperkt de kamer binnenkomen. De nieuwe VELUX dakkapel serre laat daglicht veel verder de ruimte binnen door de slimme toepassing van dakramen. Ook het dak bestaat namelijk uit dakramen, waardoor tot wel 3 keer meer daglicht de woning binnen komt. Hierdoor hebt u niet alleen de extra ruimte die u van een dakkapel verwacht, maar de gehele kamer wordt ruimtelijker door meer daglicht!

Bovendien is de VELUX dakkapel serre in de meeste situaties zonder vergunning te plaatsen. De opbouw steekt niet verder dan 60 cm uit het dakoppervlak, waardoor geen vergunning vereist is.

VELUX dakkapel serre
Bekijk fotogallerijDe voordelen van een VELUX dakkapel serre

VELUX dakkapel serre | vergunning
Geen vergunning nodig
Voor het plaatsen van een VELUX dakkapel is in de meeste situatie geen vergunning nodig.
VELUX dakkapel serre | Daglicht
Méér daglicht
Een VELUX dakkapel levert tot wel 3 keer meer daglicht dan een traditionele dakkapel.
VELUX montagepartner helpt bij het vervangen van dakramen
Montage in 1 dag
De montage van een VELUX dakkapel kan al in 1 dag, zonder dat daar een kraan voor nodig is.

Opties dakserre

VELUX dakkapel serre | GPL

Uitzettuimelvensters in uw dakkapel serre

Een uitzettuimelvenster heeft de handgreep aan de onderzijde, waardoor het dakraam eenvoudig naar buiten kan worden geopend met een onbelemmerd uitzicht.
Wandschakelaar

VELUX INTEGRA® dakramen

Elektrische bedienbare dakramen zorgen voor automatische ventilatie wanneer u dat wilt. Met één druk op de knop haalt u de frisse lucht in huis.
VELUX dakkapel serre | accessoires

Raamdecoratie &
zonwering

Perfect passende raamdecoratie en zonwering is verkrijgbaar in meer dan 100 kleuren en dessins. Altijd de perfecte combinatie met uw interieur.
Dakkapel serre | Extra ruimte

Extra ruimte

Ondanks dat de gehele dakkapel niet meer dan 60cm uitsteekt ten opzichte van het dakvlak (waardoor deze vergunningsvrij is), creëer je 92,5 cm* extra gebruiksoppervlakte in de ruimte. Omdat de dakramen schuin zijn geplaatst en ook boven je leefruimte licht naar binnen laten, ontstaat er een comfortabele woonomgeving die veel natuurlijker en ruimtelijker aanvoelt dan bij het toepassen van een traditionele dakkapel.

 (* deze maatvoering is afhankelijk van de dakhelling en dakdikte. Deze maat is bij een dakdikte van 250mm en een dakhelling van 45°).

Meer informatie?

Visualisatie VELUX dakkapel serre

Een visualisatie van wat een VELUX dakkapel serre ook voor uw zolder kan betekenen.
5 redenen om voor VELUX te kiezen

Waarom voor een VELUX dakkapel kiezen?

  • Meer dan 75 jaar ervaring met daglichtoplossingen voor het schuine en platte dak
  • In veel gevallen kunt u een VELUX dakkapel vergunningsvrij op uw dak monteren
  • Door producten aan grondige en extreme tests te onderwerpen kunnen wij kwalitatief hoogwaardige producten garanderen
  • VELUX producten verhogen uw wooncomfort, hebben uitstekende isolatietechnische eigenschappen en brengen daglicht en frisse lucht onder ieder dak
  • VELUX geeft op ieder dakraam 10 jaar fabrieksgarantie

Binnen 1 dag gemonteerd

De VELUX dakkapel wordt geleverd als compleet pakket met alle benodigde onderdelen voor de montage. Dit maakt de montage in één dag mogelijk, waardoor uw woning nooit te lang open hoeft te staan voor aal weersinvloeden. De complete opstand is vooraf geïsoleerd en past perfect als bouwstenen in elkaar. Het volledige concept is gebaseerd op het vertrouwde VELUX gootstukkensysteem. Bekijk nu de montage video.