Tuimelvensters

GGL/GGU
Vanaf € 423,-* incl. BTW 

Frisse lucht in een handomdraai met het VELUX tuimelvenster. Een tuimelvenster is eenvoudig te bedienen, zelfs als er meubels onder staan. De innovatieve bedieningshandgreep aan de bovenkant zorgt ervoor dat het raam lager geplaatst kan worden dan een vergelijkbaar raam met bediening aan de onderzijde. U heeft een fantastisch uitzicht als u staat en als u zit.

Voordelen

 • Praktisch, zelfs als u meubels onder het dakraam plaatst

 • Eenvoudig open en dicht te doen met de vensterbrede bedieningshandgreep

 • De lage positionering zorgt voor meer flexibiliteit en een fantastisch uitzichtVELUX Montageservice

Vertrouw op een VELUX montagepartner voor de montage van uw nieuwe dakraam.

 • Deskundig en professioneel advies
 • Gecertificeerd door certificeringsinstantie SKG-IKOB
 • Geheel vrijblijvende en GRATIS offerte

Eigenschappen

Wit afgelakt
Blank afgelakt
Vochtbestendig met kunststof beschermlaag
 • 1
  ThermoTechnologyTM

  ThermoTechnologyTM

  Geniet van een comfortabel huis en een lagere energierekening met VELUX ThermoTechnology™. De innovatieve en kwalitatief hoogwaardige materialen zorgen voor een uitmuntende energie-efficiëntie, isolatie en luchtdichte afwerking. Let op het ThermoTechnology™ logo, dat u een uitmuntende energie-efficiëntie garandeert.
  Wit afgelakt
  Blank afgelakt
  Vochtbestendig met kunststof beschermlaag
 • 2
  Natuurlijke ventilatie

  Natuurlijke ventilatie

  Ventileer uw huis, ook als u slaapt of weg bent, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over veiligheid of slecht weer. Trek eenmalig aan de unieke bedieningshandgreep en er stroomt frisse, gefilterde lucht naar binnen door de ventilatiekap.
 • 3
  Dakramen op lastig te bereiken locaties

  Dakramen op netstroom of zonne-energie

  Als uw dakraam op een lastig te bereiken locatie wordt geplaatst of als u op zoek bent naar ultiem comfort, is het op afstand bedienbare VELUX INTEGRA® dakraam voor u gemaakt. Het wordt geleverd met een wandschakelaar, waarmee u uw ramen en raamdecoratie kunt bedienen. U kunt kiezen uit bediening op netstroom of zonne-energie.

  Met dakramen op zonne-energie heeft u geen netstroom nodig, waardoor de montage nog sneller en eenvoudiger is. Het PV zonnepaneel wordt op de buitenkant van het raamprofiel geplaatst.

  Wandbediening
 • 4
  Het dakraam schoonmaken

  Het dakraam schoonmaken

  Om de buitenruit schoon te maken, opent u het dakraam en roteert u het 180 graden om zijn as. U zet het dakraam vast in de onderkant van het zijprofiel met een vergrendelingsschuif. U kunt het luchtfilter verwijderen en het schoonmaken met gebruikelijke huishoudelijke schoonmaakproducten. Roteer het dakraam, zet het vast in de schoonmaakstand en verwijder vervolgens het filter uit de filterrails.
 • 5
  Onderhoud

  Onderhoud

  Als u de levensduur van uw VELUX dakraam wilt verlengen, of als u het raam een opknapbeurt wilt geven, bent u hier aan het juiste adres.

  VELUX heeft een ruim assortiment aan handige producten die u helpen om een luchtfilter te vervangen, een kras te repareren, scharnieren te smeren of het raam te verven, om het een nieuwe, frisse uitstraling te geven.

 • 6
  Raamdecoratie en zonwering

  Raamdecoratie en zonwering

  Maak uw VELUX dakraam compleet met VELUX raamdecoratie of zonwering. We hebben voor elke wens een oplossing. Of u nu kiest voor de voordelen, of voor de prachtige uitstraling: VELUX heeft een uitgebreide collectie aan decoratieve oplossingen in kleuren die bij uw interieur passen.

  Zoekt u bescherming tegen zonnewarmte? Onze collectie buitenzonwering houdt tot wel 95% van de hitte tegen.

Materialen

VELUX dakramen zijn verkrijgbaar met verschillende soorten afwerking, beglazing en bediening. Klik op de verschillende opties hiernaast voor meer informatie.

 • Afwerking binnenzijde
  Beschikbaar in drie verschillende soorten binnenafwerking: wit afgelakt, blank afgelakt grenenhout en een witte, onderhoudsvrije afwerking
 • Afwerking buitenzijde
  Alle VELUX dakramen worden geleverd met een grijze, aluminium buitenafwerking. U kunt ook kiezen voor koper, titanium of gekleurd aluminium.
 • Beglazing
 • Bediening
  Selecteer de bedieningsmethode die bij uw wensen aansluit. Als uw dakraam op een lastig te bereiken locatie wordt geplaatst of als u op zoek bent naar ultiem comfort, is het op afstand bedienbare VELUX INTEGRA® dakraam voor u gemaakt. Het wordt geleverd met een wandschakelaar, waarmee u uw dakramen en raamdecoratie kunt bedienen.

Voor professionals

Bent u aannemer, architect of dealer? Volg de links hieronder voor meer informatie over installatie, tekeningen en technische gegevens.Je bent misschien ook geïnteresseerd in...