Uitzicht tot op het vloeroppervlak met VELUX daglichtsystemen
VELUX daglichtsystemen: uitzicht tot op de vloer en daglicht tot diep in de badkamer
Daglicht tot diep in uw slaapkamer met VELUX daglichtsystemen
VELUX daglichtsystemen: genieten van de ruimte en het uitzicht vanaf de bank

Wat is een daglichtsysteem?

Eén dakraam zorgt al voor veel daglicht op zolder, maar met een VELUX daglichtsysteem brengt u daglicht tot diep in de kamer. Daarnaast kunt u via de dakramen genieten van een prachtig uitzicht en wordt de kamer op natuurlijke wijze verlicht en verwarmd. Maar wat is nu een daglichtsysteem? Dakramen kunnen met koppelgootstukken direct naast elkaar of boven elkaar gemonteerd worden. Dat noemen wij een daglichtsysteem. VELUX heeft de meest toegepaste combinaties als standaard pakketten samengesteld, maar u kunt zelf ook een daglichtsysteem samenstellen. Dat doet u door de juiste koppelgootstukken en installatieproducten bij de dakramen te selecteren. Daglichtsystemen zorgen voor meer daglicht, meer frisse lucht, verhogen het wooncomfort en bieden een spectaculair uitzicht op uw omgeving buiten.

VELUX Montageservice

Vertrouw op een VELUX montagepartner voor de montage van uw nieuwe dakraam.

  • Deskundig en professioneel advies
  • Gecertificeerd door certificeringsinstantie SKG-IKOB
  • Geheel vrijblijvende en GRATIS offerte

Eigenschappen

Hellende en verticale combinatie-elementen

Combinatie-elementen

Daglichtsysteem Combi hellend

Een hellend combinatie-element kan onder een regulier VELUX dakraam worden geplaatst. Het voordeel van het combinatie-element is het extra uitzicht naar beneden dat een ruimtelijk gevoel biedt. Standaard is de 'Combi hellend' verkrijgbaar als enkele of dubbele variant met uitzettuimelvenster. Daarnaast heeft u de keuze uit een wit afgelakte of vochtbestendige afwerking aan de binnenzijde. De onderste elementen kunnen niet geopend worden.

Combi gevel

Een "Combi gevel" bestaat uit een regulier tuimelvenster met een verticaal gevelelement dat in de borstwering is geplaatst. Dit gevelelement is naar binnen toe te openen met een scharnierpunt onderin. De Combi gevel is standaard als enkele of dubbele combinatie verkrijgbaar.

VELUX daglichtsystemen - standaard pakketten

Horizontal duo

Twee horizontaal gekoppelde VELUX dakramen (koppelafstand 10cm) zorgen voor een breed uitzicht en een verbeterd wooncomfort. Er komt meer daglicht binnen dan normaal, extra frisse lucht en visueel wordt er extra ruimte aan de kamer toegevoegd.

Verticaal duo

Door twee tuimelvensters boven elkaar te koppelen, wordt er veel meer daglicht in de kamer gecreëerd. De hoog geplaatste dakramen brengen daglicht dieper in de kamer. De lager geplaatste dakramen zorgen voor een fijn uitzicht en de mogelijkheid om handmatig te ventileren.


Quattro

Combineer alle voordelen van gekoppelde dakramen, door zowel in de breedte als in de hoogte meer daglicht te creëren. Zo wordt het uitzicht verbreed en, krijgt de kamer een zeer ruimtelijke uitstraling. Voor optimaal woncomfort zijn de vier dakramen optioneel ook elektrisch te bedienen met de nieuwe VELUX INTEGRA® wandbediening.

VELUX productconfigurator | Overzicht van beschikbare typen, afmetingen en prijzen van VELUX producten

Prijzen en afmetingen van VELUX daglichtsystemen?

VELUX daglichtsystemen zijn er in diverse samenstellingen, afmetingen en uitvoeringen. In onze VELUX productconfigurator kunt u in slechts 4 stappen de beschikbare typen, afmetingen en prijzen vinden van het daglichtsysteem dat bij uw wensen past. 


Wilt u een product kopen?