Rolluik

Verkrijgbaar vanaf € 575,-

Warmtewering
Geluidsreductie
Verduistering
Inbraakwerend
Isolatie
VELUX rolluiken zijn de perfecte oplossing voor zo goed als volledige verduistering, optimale warmtewering en betere isolatie. Daarmee is het binnenklimaat volledig te reguleren en bovendien wordt het geluid van regen en hagel gereduceerd. Een rolluik is eenvoudig te bedienen en te monteren. Een complete oplossing voor het beste wooncomfort.
Vind een verkooppunt bij jou in de buurt
Vergelijk onze producten
Buitenzonwering
Buitenzonwering
Bekijk dit product
Verduisterende buitenzonwering
Bekijk dit product

Beschikbare kleuren

Standaard leverbaar in donkergrijs aluminium met zijgeleidingen van gelakt aluminium. Ze worden geleverd met een bovenklep die prachtig in het dakraam is geïntegreerd en het rolluik verbergt wanneer deze niet in gebruik is.

Welk type bediening moet ik kiezen voor mijn rolluik?

Onze rolluiken zijn verkrijgbaar met verschillende bedieningsmogelijkheden. Je kunt kiezen tussen elektrisch of bediening op zonne-energie. De VELUX INTEGRA® rolluiken zijn te bedienen met een afstandsbediening.

Afstandsbediend - op netstroom (SML)

Rolluiken op netstroom (SML) worden bediend met de meegeleverde VELUX INTEGRA® wandbediening. Met één druk op de knop kun je de rolluiken openen, sluiten en op iedere positie stoppen. Bij een storing in de stroomtoevoer kun je de rolluiken ook handmatig openen en sluiten.

Wat als ik een handbediend dakraam in plaats van een INTEGRA® dakraam heb?
Geen probleem! VELUX levert ook opbouwsets waarmee je van jouw handbediende VELUX dakraam een INTEGRA® dakraam kunt maken.

Afstandsbediend op zonne-energie (SSL)

Rolluiken op zonne-energie (SSL) worden bediend met de meegeleverde VELUX INTEGRA® wandbediening. Met één druk op de knop kun je de rolluiken openen, sluiten en op iedere positie stoppen. Bij een storing in de stroomtoevoer kun je de rolluiken ook handmatig openen en sluiten.

Wat als ik een handbediend dakraam in plaats van een INTEGRA® dakraam heb?
Geen probleem! VELUX levert ook opbouwsets waarmee u van uw handbediende VELUX dakraam een INTEGRA® dakraam kunt maken.

Materiaal

Onze rolluiken bestaan uit hard gelakt aluminium en worden aan de zwaarste testen onderworpen. Onze rolluiken zijn gemaakt om jarenlang blootgesteld te worden aan de meest extreme weersomstandigheden.

3 jaar garantie

VELUX verleent 3 jaar schriftelijke fabrieksgarantie op VELUX raamdecoratie, buitenzonweringen, insectenhorren, rolluiken, handmatige en elektrische bedieningssystemen en producten op zonne-energie.

Winnend ontwerp

Het stijlvolle ontwerp van het VELUX rolluik heeft prijzen gewonnen in een aantal internationale ontwerpwedstrijden zoals de Red Dot Design Award 2012 en de iF PRODUCT DESIGN AWARD.

Download brochure

Raamdecoratie en rolluiken voor je huis

Breng jouw interieur op een hoger plan en maak je huis extra mooi met de raamdecoratieproducten en zonweringen van VELUX! Nieuwe producten die fantastische stijlen koppelen aan hoogkwalitatieve stoffen met bewezen functionaliteit. Een raamdecoratiecollectie die speciaal voor jou is samengesteld in samenwerking met het trendbureau Trend Union uit Parijs.

Download brochure

Vind de prijs van jouw VELUX rolluik

Montage-instructies

Pick&Click
Pick&Click
Pick&Click

Montage-instructies

De pdf's zijn gedetailleerde, illustratieve instructies die je zorgvuldig door elke stap van het montageproces leiden. Om een ​​PDF-bestand te kunnen lezen, moet Acrobat Reader op je computer staan. De tool is van Adobe en kan gratis worden gedownload.

VELUX rolluik - afstandsbediend op netstroom (SML)
VELUX rolluik - afstandsbediend op zonne-energie (SSL)

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in...

Verduisterende rolgordijnen

  • Zo goed als volledige verduistering
  • Traploze bediening

De VELUX verduisterende rolgordijnen bieden je zo goed als volledige verduistering, zodat je op ieder moment van de dag kunt genieten van een volledig donkere kamer. Ze zijn ideaal voor slaapkamers, waar je een volledige controle over het daglicht nodig hebt met het oog op een goede nachtrust of een verkwikkend dutje overdag.

Verduisterend rolgordijn plus plissé

  • Twee gordijnen in één
  • Zo goed als totale verduistering op ieder gewenst moment
  • Verzacht het binnenvallende daglicht wanneer jij dat wilt

Een VELUX verduisterend rolgordijn plus plissé combineert totale verduistering met de elegantie en flexibiliteit van een plisségordijn. Bij deze combinatie zitten het verduisterende rolgordijn en het plissé aan elkaar vast. Deze 2-in-1-oplossing is verkrijgbaar in 4 kleuren met een standaard wit plissé.

Verduisterende plisségordijnen

De multifunctionele VELUX verduisterende plisségordijnen zijn voor diverse kamertypes geschikt. Dankzij het dubbele plisségordijn met aluminium binnenlaag wordt de isolatie van het dakraam tot wel 26% verbeterd. Bovendien zorgt deze structuur voor een verduisterend effect. Verduisterende plisségordijnen worden geheel flexibel in het dakraam geplaatst. Dit resulteert in volledige vrijheid bij het bedienen.