VELUX Modulaire Lichtstraten

VELUX modulaire lichtstraat | geschikt voor plat dak

Ontworpen voor gebouwen met plat dak

Modulaire lichtstraten zijn special ontworpen om moderne huizen met een plat dak te voorzien van natuurlijk licht. Het modulaire systeem kan naadloos in het huidige ontwerp van uw huis worden geïnstalleerd of kan tijdens de planningsfase worden geïntegreerd in een nieuw ontwerp.

Het glazen plafond | VELUX modulaire lichtstraten

Een hemels uitzicht

Met VELUX modulaire lichtstraten laat u uw huis tot leven komen. Het effect is adembenemend en wordt wellicht een van de blikvangers van uw huis. Het is alsof uw kamer en de hemel boven u één geheel vormen met elkaar.

Ultieme flexibiliteit met VELUX modulaire lichtstraten

Modulair ontwerp voor flexibiliteit en prestatie

Modulaire lichtstraten zijn gebaseerd op ons bewezen, modulaire concept. Alle componenten zijn geprefabriceerd. Op deze manier garanderen we een consistente kwaliteit, een snelle en eenvoudige installatie en een product dat elke keer weer perfect past. Het modulaire systeem is getest op extreme weer- en klimaatomstandigheden.

Het zorgt voor een prachtige lichtinval en het is de blikvanger van ons nieuwe huis.

Kim Skovhus, huiseigenaar, Silkeborg, Denemarken

Ontworpen in samenwerking met
Foster + Partners

Foster + Partners | VELUX modulaire lichtstraten

Modulaire lichtstraten zijn het directe resultaat van de jarenlange samenwerking tussen de VELUX Groep en Foster + Partners, het gerenommeerde architectenbureau dat is opgericht door Norman Foster. Samen hebben  de VELUX Group en Foster + Partners de standaard verhoogd wat betreft energie-efficiënte, duurzaamheid en prestatie van lichtstraten.

Intelligent Ontwerp

Uw eigen plek onder de zon

Modulaire lichtstraten zorgen ervoor dat de lucht onderdeel wordt van een groot deel van uw huis. Dit geeft een heerlijk gevoel van ruimte en verspreidt daglicht op plekken waar u het niet voor mogelijk had gehouden.

Minder profiel, meer blauwe lucht

Smalle profielen zorgen ervoor dat er meer natuurlijk licht binnenvalt, omdat het kozijn kleiner is. Het gebogen oppervlak minimaliseert het schaduweffect.

Geïntegreerde aandrijving

De volledig weggewerkte aandrijving opent en sluit de ramen via een bedieningstablet of uw voorgeprogrammeerde instellingen.

Controle over daglicht in een ‘zwevend’ ontwerp

De rolgordijnen hebben dunne, ‘zwevende’ koordjes die volledig zijn weggewerkt. Rolgordijnen zijn verkrijgbaar in drie neutrale kleuren die passen bij elk interieur.

Wandschakelaar

Intelligente bediening

Met het ingebouwde, intelligente VELUX INTEGRA® systeem heeft u de controle over alle ventilerend modules en rolgordijnen door middel van een wandschakelaar. De ventilatiemodules zijn voorzien van een regensensor.

Producten en prijzen

Volledig afgestemd op uw wensen

Modulaire lichtstraten zijn verkrijgbaar in vele maten met verschillende opties om zo aan elke behoefte te voldoen op het gebied van daklicht. U kunt de collectie verkennen door op onderstaande link te klikken.

Montage

Antwoord op uw vragen

Heeft u hulp nodig bij de montage of zoekt u technische gegevens of downloads? Hier vindt u alle informatie en antwoorden op uw plannings- en montagevragen

Contact