Integrated by us, powered by nature

Integrated by us, powered by nature

Viridian

Integrated by us, powered by nature

Duurzaam en gezond wonen onder een zonnepaneeldak

De wereld wordt geconfronteerd met klimaatveranderingen, waardoor natuurlijke energiebronnen een steeds belangrijke bron van energie worden. Één van de oplossingen die een bijdrage levert aan een duurzame toekomst, is gebruik maken van de kracht van de zon en deze om te zetten naar zonne-energie.

Door het integreren van VELUX dakramen in indak zonnepaneelsystemen, worden woningen niet alleen duurzamer gemaakt, ook creëert dit een gezonder en comfortabeler binnenklimaat. Vol met daglicht en frisse lucht.

Een esthetische en kwalitatieve oplossing

De VELUX Solar Integrator is een speciaal ontwikkeld gootstuk dat VELUX dakramen perfect aansluit op een geselecteerd aantal indak zonnepaneelsystemen van verschillende fabrikanten. Hierdoor kan het dak optimaal gebruikt worden voor het opwekken van zonne-energie en zorgt tegelijkertijd voor een comfortabele leefruimte onder het dak. De naadloze integratie creëert bovendien een esthetisch geheel met de zonnepanelen.

We garanderen dat we altijd de meest effectieve oplossingen voor woonruimtes creëren. Elke VELUX daglichtoplossing biedt een uitstekende kwaliteit, een lange levensduur, robuustheid en vooral betrouwbaarheid.

Belangrijkste eigenschappen


Past perfect in het het zonnepaneel grid

De VELUX Solar Integrator garandeert dat de VELUX dakramen perfect passen in het zonnepaneel grid en bieden een eenvoudige, snelle, veilige en naadloze integratie.Zij delen 

Het ontwerp van onze unieke en innovatieve zijdelen biedt een flexibiliteit tot 25 mm. Dit betekent dat de perfecte positie van de zonnepanelen en het dakraam gewaarborgd is.

 Geen schaduw effect

Het gootstuk bedekt of blokkeert geen actief deel van het zonnepaneel, zodat volledig gebruik van de zonnepanelen en een maximale energieopwekking gegarandeerd is.Robuustheidtest

Een compleet zonnepaneeldak met VELUX dakramen is getest in de grootste windtunnel van Noord-Europa. Hierin is getest op windbestendigheid en waterdichtheid, gebruikmakend van meer dan 50 jaar aan weerdata. Uitgebreid testen garandeert dat VELUX producten een lange levensduur hebben.

Eenvoudige integratie

We weten dat zelfs de meest slimme oplossingen niet van waarde zijn als deze niet eenvoudig en veilig verwerkt kunnen worden. Daarom is tijdens de ontwikkeling van de VELUX Solar Integrator nadruk gelegd op een eenvoudige montage.

De VELUX Solar Integrator is een universele oplossing die aansluit op diverse indak zonnepaneelsystemen. Onze oplossing zorgt dat het VELUX dakraam perfect in het zonnepaneel grid past door de eenvoudige, snelle en naadloze integratie.

Beschikbare oplossingen

PV-integratie oplossingen

Andere oplossingen

Naast de oplossingen met GSE, Viridian, Homij en Navitect II, heeft VELUX oplossingen ontwikkeld voor de integratie van natuurlijk licht in meer dan 10 andere zonnepaneelsystemen.