VELUX daglichtspot voor het platte dak

VELUX heeft de perfecte daglichtoplossing wanneer een lichtkoepel niet mogelijk is in uw kamer: de daglichtspot met stugge buis voor het platte dak. Deze daglichtbuis is perfect geschikt voor inpandige gangen, badkamers, toiletruimten, kasten, trappenhuizen en gangen. Deze daglichtspot is eenvoudig te monteren. Een goed montagebedrijf kan de daglichtspot voor het platte dak binnen enkele uren gemonteerd hebben. 


 Dit product kan gemonteerd worden in platte of flauw hellende daken met een hellingshoek van 0° - 15° (VELUX code: TCR). Voor een schuin dak vanaf 15° heeft u een VELUX daglichtspot voor het schuine dak nodig.

De VELUX daglichtspot voor het platte dak is geschikt bij een afstand tussen plafond en dakbedekking van 80-170 centimeter. Inclusief buis met een diameter van 35 centimeter.

De stugge buis...

Daglichtspot voor het platte dak - Stugge buis - TCR

Producteigenschappen:
De daglichtspot voor het platte dak met stugge buis (TCR) wordt aanbevolen voor gebruik in inpandige ruimten waar geen direct daglicht mogelijk is (zoals inpandige badkamers, gangen, toiletten of inloopkasten) die niet direct onder het platte dak liggen.

  • Een tunnel samengesteld uit twee elleboogstukken en een telescopische tunnel van 2x 620 mm.
  • De VELUX daglichtspot voor het platte dak is geschikt bij een afstand tussen plafond en dakbedekking van 80-170 centimeter.
  • Installaties tot 6 m zijn mogelijk dankzij de beschikbare verlengstukken.
  • De stugge buis heeft een diameter van 35 cm / 14”.
  • De super reflectieve coating aan de binnenzijde van de tunnel zorgt voor een 98% reflectiegraad (indien in de optimale positie gemonteerd).
  • Een eenvoudig te monteren plafondplaat pakket met een gematteerd paneel zijn onderdeel van het pakket.
  • Op het dak monteert u een PVC opstand met een polycarbonaat schaal erbovenop.