Verduisterende buitenzonwering

Vanaf €547,- incl. BTW

Warmtewering
Verduistering
Isolatie
Geluidsreductie
Inbraakwerend
VELUX verduisterende buitenzonweringen bieden effectieve warmtewering waardoor jouw kamers ook op zonnige dagen koel blijven. De lichtdichte stof zorgt voor verduistering en een betere nachtrust. Het moderne, ranke ontwerp integreert perfect met het dak en wordt geleverd met een vanuit de fabriek gekoppelde wandbediening. Hierdoor is de buitenzonwering eenvoudig te bedienen en snel en eenvoudig te monteren.
Vind een verkooppunt bij jou in de buurt
Vergelijk onze producten
Buitenzonwering
Buitenzonwering
Bekijk dit product

Kleuren

Verkrijgbaar in duurzame, lichtdichte stof met steunbalken en zijgeleidingen in donkergrijs aluminium.

Materiaal

VELUX verduisterende buitenzonweringen zijn gebouwd voor een lange levensduur. Zij worden gemaakt van een weersbestendige stof en slijtvast gelakt aluminium en getest onder extreme omstandigheden om jarenlang probleemloos gebruik te verzekeren.

Garantie

VELUX verleent 3 jaar schriftelijke fabrieksgarantie op VELUX raamdecoratie, buitenzonweringen, insectenhorren, rolluiken, handmatige en elektrische bedieningssystemen, producten op zonne-energie en de VELUX smart ventilatie.

HR Ready

De verduisterende buitenzonweringen zijn net als de overige VELUX buitenzonweringen en rolluiken voorzien van het HR Ready label, een initiatief van Romazo Garant. Dit kwaliteitslabel geeft aan dat deze producten een bijdrage leveren aan een comfortabel binnenklimaat en de duurzaamheid van een woning, door een verlaging van het energieverbruik.

Download de brochure

Raamdecoratie en rolluiken voor je huis

Breng jouw interieur op een hoger plan en maak je huis extra mooi met de raamdecoratieproducten en zonweringen van VELUX! Nieuwe producten die fantastische stijlen koppelen aan hoogkwalitatieve stoffen met bewezen functionaliteit. Een raamdecoratiecollectie die speciaal voor jou is samengesteld in samenwerking met het trendbureau Trend Union uit Parijs.

Download brochure

Vind de prijs van jouw VELUX verduisterende buitenzonwering

Montage-instructies

De pdf's zijn gedetailleerde, illustratieve instructies die je zorgvuldig door elke stap van het montageproces leiden. Om een ​​PDF-bestand te kunnen lezen, moet Acrobat Reader op je computer staan. De tool is van Adobe en kan gratis worden gedownload.

VELUX verduisterende buitenzonwering - op afstand te bedienen en op zonne-energie

Wellicht ook interessant

Verduisterende rolgordijnen

  • Zo goed als volledige verduistering
  • Traploze bediening

De VELUX verduisterende rolgordijnen bieden je zo goed als volledige verduistering, zodat je op ieder moment van de dag kunt genieten van een volledig donkere kamer. Ze zijn ideaal voor slaapkamers, waar je een volledige controle over het daglicht nodig hebt met het oog op een goede nachtrust of een verkwikkend dutje overdag.

Verduisterend rolgordijn plus plissé

  • Twee gordijnen in één
  • Zo goed als totale verduistering op ieder gewenst moment
  • Verzacht het binnenvallende daglicht wanneer jij dat wilt

Een VELUX verduisterend rolgordijn plus plissé combineert totale verduistering met de elegantie en flexibiliteit van een plisségordijn. Bij deze combinatie zitten het verduisterende rolgordijn en het plissé aan elkaar vast. Deze 2-in-1-oplossing is verkrijgbaar in 4 kleuren met een standaard wit plissé.

Verduisterende plisségordijnen

De multifunctionele VELUX verduisterende plisségordijnen zijn voor diverse kamertypes geschikt. Dankzij het dubbele plisségordijn met aluminium binnenlaag wordt de isolatie van het dakraam tot wel 26% verbeterd. Bovendien zorgt deze structuur voor een verduisterend effect. Verduisterende plisségordijnen worden geheel flexibel in het dakraam geplaatst. Dit resulteert in volledige vrijheid bij het bedienen.