Daglicht Advies Centrum

Een dakraam vervangen, lichtkoepel monteren of zelfs je woning verbouwen: dat doe je niet iedere dag. Je hebt hiervoor specifieke wensen en die wensen moeten vertaald worden naar een goed en passend advies. In het VELUX Daglicht Advies Centrum staan onze adviseurs voor je klaar om je vrijblijvend van een goed en passend advies te voorzien, op basis van jouw wensen, ideeën én budget.

Zodra je ervoor kiest om een VELUX product te laten plaatsen of vervangen, is het fijn om de producten te zien en te ervaren. Onze adviseur neemt jouw verbouw- of vervangplannen met je door en bespreekt de verschillende mogelijkheden voor het toepassen van de VELUX producten. Je ontvangt een vrijblijvende prijsopgave van de besproken mogelijkheden en we kunnen je, indien gewenst in contact brengen met een VELUX montagepartner bij jou in de buurt.

Onze adviseurs

Wil je advies over onze producen of heb je al concrete plannen en je wilt weten wat de mogelijkheden zijn? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs.

Wij zijn geopend op maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 16:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur.

Ook zonder afspraak ben je van harte welkom in onze showroom. Het kan helaas wel voorkomen dat onze adviseurs op dat moment niet beschikbaar zijn om jouw vragen te beantwoorden.

Wij bieden de volgende mogelijkheden:


Downloaden van documentatie/brochures

Er is verschillende documentatie beschikbaar. Via onderstaande link kun je prijslijsten en brochures downloaden of zelfs bestellen om thuis te laten bezorgen.

Partner met showroom

Timmerbedrijf de Groot is al vele jaren een van onze montagepartners. Onlangs heeft Timmerbedrijf de Groot een nieuwe en zeer uitgebreide showroom geopend in het Noord-Hollandse Hem. Wilt u liever iets dichter bij huis advies krijgen over VELUX producten, neem dan contact op met Timmerbedrijf de Groot.

Timmerbedrijf de Groot
Elbaweg 40B
1607 MP Hem
Tel. 0228 591 100
Bezoek de website of stuur een e-mail: info@timmerbedrijf-degroot.nl

Timmerbedrijf de Groot


Fotogalerij VELUX Daglicht Advies CentrumRolstoelvriendelijkheid VELUX showroom

Informatie over toegankelijkheid van het Daglicht Advies Centrum voor rolstoelgebruikers

Ons Daglicht Advies Centrum bestaat uit twee delen. Op de begane grond, dat vrij toegankelijk is voor rolstoelgebruikers en kinderwagens, vind je alle daglichtoplossingen voor hellende daken, kun je de verschillende lichtkoepels aanschouwen en het effect van modulaire lichtstraten in het dak zien. Op de bovenverdieping, die alleen toegankelijk is via een trap, kun je het effect van de lichtkoepels in het dak ervaren en het design van de modulaire lichtstraten van dichtbij bekijken. Er is geen lift beschikbaar om een rolstoelgebruiker naar de bovenverdieping te brengen.