Regengeluiddempend dakraam

We willen allemaal een goede en rustige nachtrust. Bij VELUX kan die droom waarheid worden. VELUX levert een regengeluiddempend dakraam met 7dB extra regencontactgeluid reductie. Met dit dakraam heeft ons team met akoestisch specialisten na veel research en ontwikkeling een innovatief product ontworpen. Dit dakraam zorgt voor een significant lagere toetreding van regencontactgeluid. Hierdoor verbetert uw woonklimaat en daarmee het comfort in huis. U zult merken dat u minder snel wakker wordt als de regen minder hard tegen uw (zolder)raam tikt.

VELUX Montageservice

Vertrouw op een VELUX montagepartner voor de montage van uw nieuwe dakraam.

  • Deskundig en professioneel advies
  • Gecertificeerd door certificeringsinstantie SKG-IKOB
  • Geheel vrijblijvende en GRATIS offerte

Efficiënt met energie  

Daglicht en zonnewarmte zijn gratis energiebronnen die altijd beschikbaar zijn. Door gebruik te maken van deze bronnen op de juiste momenten, kunt u (zeker in de winter) uw energieverbruik beperken en uw energierekening verlagen. VELUX dakramen hebben slanke profielen en een optimaal gepositioneerde bedieningsgreep, waardoor u een zo groot mogelijk glasoppervlak in uw dakraam heeft. Zo krijgt de zon zoveel mogelijk de kans om uw kamer te verwarmen en kunt u besparen op uw stookkosten.

U kunt het verschil alleen horen

De combinatie tussen gelamineerd en extra dik glas helpt om contactgeluiden van regen en hagel te reduceren. Maar dat is niet het enige dat zorgt voor geluidsreductie in het VELUX geluidsreducerende dakraam. Ook in de constructie van het frame, de afdeklijsten en de bovenkap zijn geluidsreducerende materialen opgenomen. Hierdoor kunt u genieten van een ongestoorde nachtrust en word u uitgeslapen wakker.

Geen ventilatieklep

In het raamtype GGU 008230 is geen ventilatie voorziening opgenomen. Wel kan het raam meegenomen als spuivoorziening en een bijdrage leveren aan de nachtkoeling. Het dakraam is voorzien van een op afstand te bedienen motor, werkt op zonne-energie en word bediend met de VELUX INTEGRA® wandbediening. Het geheel wordt bediend volgens het io-homecontrol® protocol en kan doormiddel van interfaces worden geschakeld op ieder willekeurig domoticasysteem met een potentiaal vrij contact. 


Voor professionals

Bent u aannemer, architect of dealer? Volg de links hieronder voor meer informatie over installatie, tekeningen en technische gegevens.


Stel uw product samen in de juiste maat en vind de bijbehorende prijs in de VELUX productconfigurator.

Wilt u een product kopen?