Er is tijd om te spelen en tijd om te dromen

VELUX Kids Collectie, blauwe lucht, pictogram
Zie galerij

DKL--, DFD--

Kids Collectie

Vanaf €129,- incl. btw

De spannendste avonturen beginnen met een goede nachtrust. Gordijnen uit de VELUX Kids Collectie zijn verkrijgbaar in inspirerende en vrolijke dessins gemaakt voor kinderkamers. Ze zijn ontworpen voor een perfecte pasvorm en eenvoudige installatie zonder dat je hoeft te meten of te snijden.
  • Verduister de kamer volledig of verzacht binnenvallend licht door een verduisterend rolgordijn te combineren met een wit plisségordijn (1016)
  • Kindveilige draadloze ontwerpen
  • OEKO-TEX® -gecertificeerd en gegarandeerd vrij van schadelijke stoffen
  • Verkrijgbaar met zijgeleiders van wit of geborsteld aluminium

Dit vind je misschien ook interessant

VELUX verduisterende buitenzonweringen warmtewering

Verduisterende buitenzonwering

Totale verduistering
Warmtewerend
VELUX insectenhor

Insectenhor

 Insectenwerend
 Duurzaam, transparant gaas

Wat je stijl ook is, er is altijd wel een bijpassend gordijn


De gordijnen uit de VELUX Kids Collectie zijn verkrijgbaar in 9 leuke dessins en zijn getest om de allerbeste verduistering te bieden. Ze bieden totale verduistering, ongeacht de kleur van het gordijn.

Dessins in de Kids Collectie zijn verkrijgbaar voor verduisterend rolgordijn en verduisterend rolgordijn plus plissé.

Verkrijgbaar met witte zijgeleiding

VELUX verduisterende rolgordijnen, aluminium zijgeleiders
VELUX verduisterende rolgordijnen, witte zijgeleiding

Maak een keuze uit witgelakte of geborsteld aluminium zijgeleiders. VELUX zijgeleiders passen perfect bij je witte VELUX dakramen.

Handbediend 


Handbediende VELUX rolgordijnen worden geleverd met een slimme en discrete bedieningsstang waarmee je het gordijn comfortabel kunt positioneren. De rolgordijnen lopen soepel en kunnen overal in het raam worden geplaatst.

Het verduisterend rolgordijn plus plissé heeft twee bedieningsstangen die onafhankelijk van elkaar zijn in te stellen – ook al zijn de twee doeken aan elkaar vastgemaakt. De eerste bedieningsstang wordt tussen de twee doeken geplaatst, de andere onderaan het plissédoek. Daardoor kan heel eenvoudig worden gereguleerd hoeveel van de lichtinval moet worden tegengehouden en hoeveel diffuus dan wel natuurlijk licht in de kamer wordt toegelaten. Positioneer het rolgordijn eenvoudig met de bedieningsstangen.

VELUX verduisterende gordijnen, handbediend

Zoek de prijs van je rolgordijn

Eenvoudige installatie


Installeer je originele VELUX gordijnen in 15 minuten

Het installeren van VELUX gordijnen vereist geen meten, bijsnijden, knippen of extra gereedschap. Ze zijn gemaakt voor een perfecte pasvorm en alles wat je nodig hebt, vind je in het gordijnpakket. VELUX ramen hebben voorgeïnstalleerde montagebeugels voor de gordijnen. Klik eenvoudig op het originele VELUX gordijn en voeg de al op maat gemaakte zijgeleiders toe.

Inbouwinstructies

In de pdf's vind je gedetailleerde, geïllustreerde instructies die je stapsgewijs door het installatieproces leiden. Om een pdf te kunnen lezen, is Acrobat Reader op je computer vereist. Het programma kan gratis worden gedownload op Adobe .

VELUX verduisterend rolgordijn - handbediend
VELUX verduisterend rolgordijn plus plissé - handbediend

VELUX brochure