Er is iets nieuws onder de zon

Ontdek het snellere montageprincipe
Sun tunnel pipe

Geniet van het veranderende daglicht

Of het nu lente, zomer, herfst of winter is: daglicht heeft zijn eigen dynamiek. Is het niet fantastisch dat u dankzij de VELUX daglichtspot ook in inpandige ruimtes in huis daarvan kan genieten?

Ervaar wat daglicht voor uw interieur kan doen, zelfs wanneer u er geen dakraam of lichtkoepel kan monteren. Dus verlicht uw dag met de nieuwe VELUX daglichtspot. U zult merken dat u er meer energie van krijgt.

Hoge klanttevredenheid

Volgens een Oostenrijks marktonderzoek uit 2014 zou 95% van de gebruikers van de VELUX daglichtspot het product aan anderen aanraden.

Ons bezoek vraagt ons vaak wie die ronde ramen in ons plafond produceert? Ze zijn zeer verbaasd dat de plafonnière rond is in plaats van vierkant, zoals dat bij veel andere ramen het geval is.

Helene Rasmussen, Espegaerde, Denemarken, particulier

Wat een uniek effect geeft dit product. Nu hebben we veel meer daglicht in onze kamer. Voordat we de daglichtspot hadden, moesten we altijd een lamp aan doen.

Bo Lander, Aarhus, Denemarken, particulier

De VELUX daglichtspot is zo eenvoudig te monteren, een kind kan de was doen. Fantastisch dat VELUX zo veel tijd en aandacht heeft besteed aan het eenvoudiger maken van het montageprincipe. Dat maakt het werk voor mij sneller uit te voeren zodat ik meer tijd heb voor andere projecten.

Thomas Bratbøl, BV , Egå, Denemarken, aannemer