VELUX daglichtspot voor schuine daken

VELUX heeft de perfecte oplossing om uw gang, inpandige badkamer of inloopkast onder het schuine dak te verlichten met natuurlijk daglicht: de daglichtspot. Deze lichtbuis is eenvoudig te monteren in daken tussen de 15° - 60° en zorgt voor sfeer. De gang, het toilet, de badkamer: het zijn niet langer meer de vergeten ruimten waar het licht altijd aan moet om iets te kunnen zien. Via onze daglichtspot, de daglichtbuis voor het schuine dak, wordt daglicht in iedere inpandige ruimte gereflecteerd. 


De VELUX daglichtspot voor het schuine dak is beschikbaar voor daken met zowel geprofileerde (TWR) als vlakke (TLR) dakbedekkingsmaterialen. Voor platte daken heeft u een VELUX daglichtspot voor het platte dak nodig.

De VELUX daglichtspot voor het schuine dak is geschikt bij een afstand tussen plafond en dakbedekking van 90-170 centimeter. De Buis is verkrijgbaar met een diameter van 25 of 35 centimeter.

Verkrijgbaar met reflecterende stugge buis

Daglichtspot met stugge buis - TWR/TLR

Producteigenschappen: 

Aanbevolen voor gebruik in schuine daken met een ongehinderd pad tussen dak en plafond in de inpandige ruimte.
  • Een stugge buis en een telescopisch elleboogstuk van in totaal 2 x 620mm.
  • De stugge buis heeft een diameter van of 35cm of 25cm.
  • De VELUX daglichtspot voor het schuine dak is geschikt bij een afstand tussen plafond en dakbedekking van 90-170 centimeter.
  • De super reflecterende coating aan de binnenzijde van de buis zorgt ervoor dat 98% van het daglicht naar binnen toe gereflecteerd wordt.
  • Aan interieurzijde wordt de daglichtspot afgewerkt met een eenvoudig te monteren plafondplaat met witte trim ring en een melkglazen acrylaat plaat, waardoor het licht diffuus uw interieur bereikt.
  • Het frame aan de buitenzijde is voorzien van een geïntegreerd gootstuk en een 4mm gehard glas met een vuilafstotende coating aan de buitenzijde.