VELUX 2-in-1 en 3-in-1 dakraam

VELUX 2-in-1 en 3-in-1 dakraam

OVERZICHT

Meerdere dakramen monteren is nu een stuk eenvoudiger geworden

Zou het niet fijn zijn als je jouw klanten meer daglicht kunt bieden, sneller klaar bent met de montage en de benodigde producten eenvoudiger kunt bestellen? De nieuwe innovatieve één-frame module biedt uitkomst! Het monteren van dit frame gaat op dezelfde, vertrouwde manier zoals je van VELUX dakramen gewend bent. De 2 of 3 dakramen in 1 frame zijn net zo eenvoudig te monteren als één standaard VELUX dakraam met slechts één productreferentie en één installatiepakket.

CASES

Bekijk hoe de '3-in-1' een kamer kan transformeren

Verkrijgbaar in drie varianten

FOTO'S

Laat je inspireren

Door de slanke kozijnen komt er door het VELUX 2-in-1 en VELUX 3-in-1 dakraam meer natuurlijk licht binnen dan bij 2 of 3 los naast elkaar geplaatste dakramen van dezelfde afmetingen. Door het extra gevoel van comfort, welzijn en ruimtelijkheid dat deze combi-dakramen creëren, geniet je nog meer van je tijd in huis.

VOORDELEN

Eenvoudig en tijdbesparend


Eenvoudige montage

Monteren van meerdere dakramen is een stuk eenvoudiger geworden met 2 of 3 dakramen in 1 frame. 


Benut je tijd optimaal

Voltooi de volledige montage in één dag met de innovatieve module met één frame en standaard installatie.


Eenvoudig bestellen

Bestel met slechts één productreferentie en één installatiepakket.


Upsell

Bied je klant 2 of 3 dakramen voor een lagere prijs als een standaard combinatie van 2 of 3 vergelijkbare dakramen. 


Slimme upgrade

Installer het 2-in-1 en 3-in-1 dakraam met een KSX en het product elektrisch bedienbaar voor extra gebruiksgemak. En gereed om te combineren met VELUX ACTIVE with NETATMO®. 

DETAILS

Eigenschappen van het VELUX 2-in-1 en 3-in-1 dakraam

 

Wit afgelakt
 • 1
  ThermoTechnologyTM

  ThermoTechnologyTM

  Geniet van een comfortabel huis en een lagere energierekening met VELUX ThermoTechnology™. De innovatieve en kwalitatief hoogwaardige materialen zorgen voor een uitstekende energie-efficiëntie, isolatie en luchtdichte afwerking. Let op het ThermoTechnology™ logo, dat een uitstekende energie-efficiëntie garandeert.
 • 2
  Natuurlijke ventilatie

  Natuurlijke ventilatie

  Ventileer jouw huis, ook als je slaapt of weg bent, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over veiligheid of slecht weer. Dankzij de ventilatiekap in de unieke bedieningshandgreep stroomt er frisse, gefilterde lucht naar binnen zonder dat het dakraam open hoeft.
 • 3
  Specificaties

  2-in-1 dakraam
  1 frame bestaat uit: 
  Rechts (van binnenuit): 1 vast dakraam 
  Links: 1 handbediend dakraam 

  3-in-1 dakraam
  1 frame bestaat uit:
  Links en rechts: handbediend dakraam
  Midden: vast dakraam 

  Gootstuk
  Aluminium
  Verkrijgbaar voor geprofileerde dakbedekking of voor vlakke dakbedekking 

   

 • 4
  Het dakraam schoonmaken?

  Het dakraam schoonmaken?

  De twee buitenste dakramen in de STUDIO 3-in-1 zijn handmatig 180 graden om hun as te tuimelen: ideaal als je het dakraam wilt schoonmaken. Je zet het dakraam vast in de onderkant van het zijprofiel met een vergrendelingsschuif. Je kunt het luchtfilter verwijderen en het schoonmaken met gebruikelijke huishoudelijke schoonmaakproducten. Roteer het dakraam, zet het vast in de schoonmaakstand en verwijder vervolgens het filter uit de filterrails.
 • 5
  Onderhoud

  Onderhoud

  Als je de levensduur van jouw VELUX dakraam wilt verlengen, of het dakraam een opknapbeurt wilt geven, ben je hier aan het juiste adres.

  VELUX heeft een ruim assortiment aan handige producten die je helpen om een luchtfilter te vervangen, een kras te repareren, scharnieren te smeren of het dakraam te verven, om het een nieuwe, frisse uitstraling te geven.

 • 6
  Raamdecoratie

  Raamdecoratie

  Accessoires
  Maak jouw VELUX 2-in-1 of 3-in-1 dakraam compleet met VELUX raamdecoratie of buitenzonweringen.

  Raamdecoratie voor de binnenzijde
  Alle raamdecoratie past perfect op het 2-in-1 en 3-in-1 dakraam. Er is een gordijn voor elke behoefte. Om uw hele venster te voltooien, zijn voor het 2-in-1 dakraam 2 gordijnen en voor het 3-in-1 dakraam 3 gordijnen nodig.

  Buitenzonweringen
  Voor het 2-in-1 en 3-in-1 dakraam zijn perfect passende (verduisterende) buitenzonweringen ontwikkeld.

MOGELIJKHEID OM TE UPGRADEN

Slimme bediening

Het VELUX 2-in-1  en 3-in-1 dakraam wordt geleverd als handbediend product, maar kan worden geüpgraded met VELUX INTEGRA® voor eenvoudiger, gemotoriseerd openen, afhankelijk van de behoeften van jouw klanten. Het openen van één of twee dakramen, biedt jouw klanten extra gemak voor zowel onbereikbare als binnen bereik zijnde dakramen.

INNOVATIEF ONTWERP

Slank en modern

Het VELUX 3-in-1 dakraam is zorgvuldig ontworpen om de hoeveelheid daglicht in een woning te maximaliseren. Gebruik extra slanke profielen en bied uw klanten 23%* meer daglicht voor een prachtig uitzicht, een helderdere kamer en het gevoel van meer ruimte.

*Vergeleken met 3 individuele dakramen van dezelfde maat in een combi opstelling.