Dakramen op netstroom of zonne-energie

GGL/GGU VELUX INTEGRA®
Vanaf € 985,-* incl. BTW
Als u op zoek bent naar ultiem comfort, is VELUX INTEGRA® de perfecte keuze voor u. Dit innovatieve systeem met op afstand bedienbare ramen, raamdecoratie en zonwering kunt u bedienen met de meegeleverde VELUX INTEGRA® wandbediening. Met één druk op de knop kunt u het dakraam openen, sluiten en op iedere positie stoppen.

VELUX Montageservice

Vertrouw op een VELUX montagepartner voor de montage van uw nieuwe dakraam.

 • Deskundig en professioneel advies
 • Gecertificeerd door certificeringsinstantie SKG-IKOB
 • Geheel vrijblijvende en GRATIS offerte



Eigenschappen

Wit afgelakt
Blank afgelakt
Vochtbestendig met kunststof beschermlaag 
 • 1
  ThermoTechnologyTM

  ThermoTechnologyTM

  Geniet van een comfortabel huis en een lagere energierekening met VELUX ThermoTechnology™. De innovatieve en kwalitatief hoogwaardige materialen zorgen voor een uitmuntende energie-efficiëntie, isolatie en luchtdichte afwerking. Let op het ThermoTechnology™ logo, dat u een uitmuntende energie-efficiëntie garandeert.
  Wit afgelakt
  Blank afgelakt
  Vochtbestendig met kunststof beschermlaag
 • 2
  Natuurlijke ventilatie

  Natural ventilation

  Ventileer uw huis, ook als u slaapt of weg bent, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over veiligheid of slecht weer. Trek eenmalig aan de unieke bedieningshandgreep en er stroomt frisse, gefilterde lucht naar binnen door de ventilatiekap.
 • 3
  Kies bediening op netstroom of zonne-energie

  Kies bediening op netstroom of zonne-energie

  Een VELUX INTEGRA® dakraam op netstroom wordt door een motor aangedreven die op netstroom (230V) werkt.

  Met een VELUX INTEGRA® dakraam op zonne-energie heeft u geen netstroom nodig. Hierdoor is de montage nog sneller en eenvoudiger. Het PV zonnepaneel wordt aan de buitenzijde van het raamprofiel geplaatst. Als je meer producten van hetzelfde type hebt, dan kun je deze tegelijk bedienen door ze te groeperen. Bekijk de video om te zien hoe.

  Wandbediening
 • 4
  Regensensor

  Regensensor

  Alle VELUX INTEGRA® dakramen op netstroom of zonne-energie worden geleverd met een regensensor. Dit betekent dat het raam automatisch sluit als het begint te regenen. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over regen die uw huis binnendruppelt. Erg praktisch als u het druk heeft, in een andere kamer bent of niet thuis bent.
 • 5
  Het dakraam schoonmaken

  Hoe maakt u VELUX INTEGRA® dakramen schoon? 

  Om de buitenruit schoon te maken, opent u het raam en roteert u het 180 graden om zijn as. U zet het raam vast in de onderkant van het zijprofiel met een vergrendelingsschuif. U kunt het luchtfilter verwijderen en het schoonmaken met gebruikelijke huishoudelijke schoonmaakproducten. Roteer het raam, zet het vast in de schoonmaakstand en verwijder vervolgens het filter uit de filterrails.
 • 6
  Onderhoud

  Onderhoud

  Als u de levensduur van uw VELUX dakraam wilt verlengen, of u wilt het raam een opknapbeurt geven, bent u hier aan het juiste adres.

  VELUX heeft een ruim assortiment aan handige producten. Hiermee kunt u een luchtfilter vervangen, een kras repareren, scharnieren smeren of het raam verven, om het een nieuwe, frisse uitstraling te geven.

 • 7
  Raamdecoratie, zonwering en rolluiken

  Raamdecoratie, zonwering en rolluiken

  Maak uw VELUX dakraam compleet met VELUX raamdecoratie of zonwering. We hebben voor elke wens een oplossing. Of u nu kiest voor de voordelen, of voor de prachtige uitstraling: VELUX heeft een uitgebreide collectie aan decoratieve oplossingen in kleuren die bij uw interieur passen.

  Zoekt u bescherming tegen zonnewarmte? Onze collectie buitenzonwering houdt tot wel 95% van de hitte tegen.


VELUX INTEGRA®: eigenschappen

VELUX dakramen zijn verkrijgbaar met verschillende soorten afwerking, beglazing en bediening. Klik op de verschillende opties hiernaast voor meer informatie.
 • Afwerking binnenzijde
  Beschikbaar in drie verschillende soorten binnenafwerking: wit afgelakt, blank afgelakt grenenhout en een witte, onderhoudsvrije afwerking.
 • Afwerking buitenzijde
  Alle VELUX dakramen worden geleverd met een grijze, aluminium buitenafwerking. U kunt ook kiezen voor koper, titanium of gekleurd aluminium.
 • Beglazing

VELUX ACTIVE
binnenklimaatbeheersing

VELUX ACTIVE with NETATMO maakt het gemakkelijker
om het binnenklimaat te verbeteren.

Sensoren meten de temperatuur, CO2 en vochtigheidsgraad
en bedienen jouw VELUX INTEGRA producten. Je kunt ze
ook vanaf elke plek bedienen met de VELUX ACTIVE app.

Voor professionals

Bent u aannemer, architect of dealer? Volg de links hieronder voor meer informatie over installatie, tekeningen en technische gegevens.



Je bent misschien ook geïnteresseerd in...