Passiefhuis-gecertificeerd

VELUX introduceert de GGU 008230: het ideale dakraam voor situaties waarin Passiefhuis-gecertificeerde bouwcomponenten nodig zijn. Dit is het eerste en enige dakraam op de markt gecertificeerd voor Passiefhuis bouwconstructies in koud klimaatregio's* zoals getoond in de geografische kaart hieronder.

Het glas van dit dakraam bestaat uit drievoudige beglazing aan de buitenzijde en extra dubbele beglazing als voorzetruit aan de binnenzijde. Het dakraam heeft een Uw 0,51 W/m²K (EN ISO 12567-2). Dat is de beste waarde ten opzichte van alle ramen voor passiefhuis constructies op de markt.

Het dakraam wordt elektrisch bediend met de zon als energiebron. Openen en sluiten gebeurt met de VELUX INTEGRA® wandbediening. Voor meer wooncomfort kunnen er rolluiken of zonwering op zonne-energie worden toegevoegd.
 Erg heet, hoge luchtvochtigheid
 Heet
 Warm
 Gematigd warm
 Koel
 Koud
 Erg koud (Poolklimaat)

VELUX Montageservice

Vertrouw op een VELUX montagepartner voor de montage van uw nieuwe dakraam.

  • Deskundig en professioneel advies
  • Gecertificeerd door certificeringsinstantie SKG-IKOB
  • Geheel vrijblijvende en GRATIS offerte

De eigenschappen van het passiefhuis dakraam

De beste energiebesparing op de markt

Het glas van de GGU 008230 is speciaal ontworpen voor passiefhuis constructies. En dankzij de verdiepte inbouw met behulp van EDJ of EDN gootstuk in combinatie met de isolatiekraag BDX wordt het totale isolerende vermogen verhoogd. Zo krijgt u het best isolerende dakraam op de markt. 

Bedieningscomfort

Het dakraam opent met de VELUX INTEGRA® wandbediening en functioneert op zonne-energie.​ U kunt het dakraam vanuit iedere positie in huis openen en sluiten. En via de wandbediening kunt u ventileren, de zon weren, uw dakraam bij het verlaten van het huis met een druk op de knop sluiten. Dat is comfort binnen handbereik. 

Maak u geen zorgen over inregenen via uw dakraam – Regensensor

Alle VELUX INTEGRA® dakramen, ook die op zonne-energie, worden standaard geleverd met een regensensor. Zo kunt u met een gerust hart ventileren terwijl u niet thuis bent. Het dakraam sluit automatisch zodra de eerste druppels regen vallen. Dat is een prettig idee, toch?

Voor professionals

Bent u aannemer, architect of dealer? Volg de links hieronder voor meer informatie over installatie, tekeningen en technische gegevens.


Wandschakelaar

Bediening

U bedient dit dakraam met één klik op de meegeleverde schakelaar. Het dakraam functioneert op zonne-energie.

Onderhoud

De vochtbestendige afwerklaag aan de binnenzijde en de te openen voorzetruit aan de binnenzijde zorgen ervoor dat dit dakraam eenvoudig te reinigen is.

Beglazing

Het glas van de GGU 008230 is speciaal ontworpen voor passiefhuis constructies. Voor standaard bouw kunt u kiezen voor één van onze andere VELUX dakramen. 

Stel uw product samen in de juiste maat en vind de bijbehorende prijs in de VELUX productconfigurator.

Wilt u dit product kopen?