VELUX jaloezie, pictogram
Zie galerij

PAL--

Jaloezie

Vanaf €140,- incl. btw

Deze klassieke oplossing voor het dimmen van licht en het verkrijgen van privacy is ideaal voor badkamers en keukens. Het is ontworpen voor een perfecte pasvorm en eenvoudige installatie, zodat meten, bijsnijden of knippen overbodig is. Verkrijgbaar in witgelakte of geborsteld aluminium zijgeleiders.
  • Vochtbestendig - perfect voor ruimtes met een hoge luchtvochtigheid
  • Makkelijk schoon te maken
  • Draadloze bediening
  • Kies uit 6 stijlvolle kleuren

Combineer dit product met ...

VELUX buitenzonwering
VELUX insectenhor

Wat je stijl ook is, er is altijd een bijpassend gordijn


De lamellen van de jaloezieën zijn allemaal 35 mm breed en gemaakt van gelakt aluminium. 
De kleur is aan beide zijden identiek.

Van klassiek tot trendy, de collectie VELUX gordijnen biedt stijlvolle kleuren en subtiele patronen die prachtig in elk huis en in elke ruimte passen.

Verkrijgbaar met witte zijgeleiding

VELUX jaloezie, witte zijgeleiders
VELUX jaloezie, aluminium zijgeleiders

Maak een keuze uit witgelakte of geborsteld aluminium zijgeleiders. VELUX zijgeleiders passen perfect bij je witte VELUX dakramen.

Handmatig bediend met bedieningsstang


Handbediende jaloezieën zijn zeer eenvoudig in het gebruik. In tegenstelling tot traditionele jaloezieën is de VELUX jaloezie snoerloos. Je verstelt de jaloezie met een bedieningsstang die onderaan de jaloezie is bevestigd. Beweeg de jaloezie naar wens omhoog of omlaag met deze bedieningsstang. Schuif om de lamellen te kantelen en de richting van het invallende licht aan te passen de kantelgreep in de rechter zijgeleider omhoog of omlaag. De kantelgreep kan overal langs de zijgeleider worden geplaatst. Voor optimaal gebruiksgemak van een handbediend rolgordijn met bedieningsstang kun je bedieningsstangen, verlengstukken en adapters kopen.
VELUX jaloezie, handbediend

Zoek de prijs van je VELUX jaloezie

VELUX brochure

Eenvoudige installatie


Installeer je originele VELUX gordijnen in 15 minuten

Het installeren van VELUX gordijnen vereist geen meten, bijsnijden, knippen of extra gereedschap. Ze zijn gemaakt voor een perfecte pasvorm en alles wat je nodig hebt, vind je in het gordijnpakket. VELUX ramen hebben voorgeïnstalleerde montagebeugels voor de gordijnen. Klik eenvoudig op het originele VELUX gordijn en voeg de al op maat gemaakte zijgeleiders toe.

Inbouwinstructies

In de pdf's vind je gedetailleerde, geïllustreerde instructies die je stapsgewijs door het installatieproces leiden. Om een pdf te kunnen lezen, is Acrobat Reader op je computer vereist. Het programma kan gratis worden gedownload op Adobe .

VELUX jaloezie - handbediend