SEM
(Google Adwords, Bing, Seznam, Yandex etc)

Het VELUX handelsmerk als keyword

Dealers die zowel VELUX producten als producten van de concurrent verkopen en promoten, mogen het VELUX handelsmerk als keyword kopen, om bezoekers naar landingspagina's te leiden die alleen VELUX producten weergeven.

Dealers die zowel VELUX producten als producten van de concurrent verkopen en promoten, mogen het VELUX handelsmerk niet als keyword kopen, om bezoekers naar landingspagina's te leiden die andere producten dan VELUX producten weergeven.

Dealers die alleen producten van de concurrent verkopen en promoten, hebben geen toestemming om het VELUX handelsmerk als keyword te kopen.

Het VELUX handelsmerk in adtexts

Dealers die zowel VELUX producten als producten van de concurrent verkopen en promoten, mogen het VELUX handelsmerk in de zichtbare url (subdomein) van de adtexts gebruiken, als de adtexts bezoekers naar landingspagina's leiden waar alleen VELUX producten worden weergegeven. Dealers hebben geen toestemming om het VELUX handelsmerk in de kop of de beschrijving van de adtexts te gebruiken.

Dealers die zowel VELUX producten als producten van de concurrent verkopen en promoten, mogen het VELUX handelsmerk niet gebruiken in de zichtbare url van de adtexts om mensen naar landingspagina's te leiden die andere producten dan VELUX producten weergeven.

Dealers die alleen producten van de concurrent verkopen en promoten, hebben geen toestemming om het VELUX handelsmerk in de zichtbare URL te gebruiken.

VELUX en Google staan niet toe dat teksten worden gemanipuleerd, bijv. "VELUXrolgordijnen" om het gebruik van het VELUX handelsmerk in adtexts mogelijk te maken. De VELUX Groep registreert overtredingen en rapporteert deze aan Google.

Google Shopping (PLA)

Het VELUX handelsmerk als keyword

Dealers die zowel VELUX producten als producten van de concurrent verkopen en promoten, hebben toestemming van Google om het VELUX handelsmerk te kopen als keyword, voor alle zoekmachines om bezoekers naar hun shops of websites te leiden.

 

 

Tekst in Google Shopping

 

 

De VELUX Groep geeft geen toestemming aan dealers van producten van de concurrent, om het VELUX handelsmerk in de Google Shopping tekst te gebruiken, bijv. "VELUX ramen". In plaats daarvan, wordt dealers aangeraden om een algemene term te gebruiken zoals 'dakramen', als ze bezoekers naar landingspagina's willen leiden waar alleen producten van de concurrent worden weergegeven.

Afbeeldingen in Google Shopping

 
 

Dealers mogen geen originele VELUX afbeeldingen gebruiken om producten van de concurrent in Google Shopping te promoten.

SEO

Paginatitels, metabeschrijvingen, titels/koppen, ALT tags in afbeeldingen en linkbuilding

 

 

Dealers die producten van de concurrent verkopen en promoten, mogen het VELUX handelsmerk niet gebruiken, bijv. 'VELUX dakramen', 'VELUX ramen' of 'VELUX rolgordijnen' in paginatitels, titels/koppen, metabeschrijvingen en ALT tags in plaatjes om pagina's te promoten die andere producten dan VELUX producten verkopen.

Dealers mogen het VELUX handelsmerk ook niet gebruiken voor linkbuilding in pagina's die producten van de concurrent verkopen of promoten.