VELUX Dakkapel Vergunningsservice

Je moet toch een vergunning aanvragen, wat nu?

Een vergunning aanvragen is vaak een tijdrovende klus waarbij je veel documenten moet overleggen. VELUX kan je een specialist aanbieden die je met jouw aanvraag kan helpen, namelijk Vergunning&Dakkapel. Deze partij heeft een slagingspercentage van rond de 90% voor het aanvragen van een vergunning.

Let op! De service die het bedrijf biedt zijn de vergunningsaanvragen en het bijbehorende tekenwerk. Hierdoor worden er altijd kosten gemaakt. Dit staat los van het daadwerkelijk ontvangen van een vergunning van de gemeente. De gemeente kan leges rekenen voor de verbouwing. Ook deze kosten staan los van de vergunningsaanvraag. De kosten voor het aanvragen van een vergunning zijn afhankelijk van een aantal factoren (soort aanvraag, aantal dakkapellen, etc.). Dit zal de specialist met je bespreken.

VELUX dakkapel serre | Daglicht

Kies een specialist

Onderstaande specialisten kunnen je verder helpen met jouw aanvraag van een vergunning voor een VELUX dakkapel. Vul het formulier in en kies een van de specialisten uit. Deze neemt dan zo snel mogelijk contact met jou op om de vergunningsaanvraag te starten.