servicebezoek-aanvragen

Wij kennen jouw VELUX product door en door

Onze monteurs zijn zeer ervaren en zeer goed getraind in het onderhouden en repareren van VELUX producten. Wij gebruiken alleen originele VELUX onderdelen en accessoires om de hoge standaard en de uitstraling van jouw VELUX product te beschermen.

Voorrijkosten & arbeidsloon
Indien een servicebezoek buiten de door VELUX Nederland gestelde garantie valt, berekenen we € 99,- servicekosten voor kleine reparaties (veelal opgelost binnen 30 minuten) en de daarbij benodigde onderdelen.

Bij grotere reparaties buiten garantie berekenen we de eerder genoemde servicekosten, het aanvullende arbeidsloon van onze servicemonteur per half uur (€ 34,-) en eventuele kosten van de nieuwe onderdelen. De totaal te verwachten kosten worden voor aanvang van de werkzaamheden met je besproken.

Wil je een servicebezoek inplannen?
Vul het formulier hieronder in. Dan neemt onze afdeling After Sales zo spoedig mogelijk contact met je op. Vergeet niet, voor je met jouw aanvraag begint, alle benodigde coderingen van jouw VELUX product(en) over te nemen van de typeplaatjes. Alleen met behulp van deze coderingen kunnen wij jouw verzoek efficiënt afhandelen.

Let op: Wij kunnen je alleen van dienst zijn indien je in Nederland woont. Woon je in België? Dan verwijzen wij je graag naar de website van VELUX België voor het aanvragen van een bezoek van een servicemonteur.

> Ga naar de website van VELUX België