Wil je Montagepartner worden van VELUX?

Als VELUX Montagepartner behoor je tot een select gezelschap van aannemers in Nederland die onze naam in de markt mogen vertegenwoordigen. Je kunt bovendien gebruik maken van een aantal belangrijke voordelen, zoals de VELUX Montageservice, een dedicated accountmanager en nog vele andere zaken. VELUX vraagt als tegenprestatie enkel dat je onze gezamenlijke klanten op een zo goed mogelijke manier adviseert.

Enkele voordelen op een rij:

VELUX Montageservice  Montagepartners ontvangen onze Montageservice aanvragen van consumenten uit hun regio voor het plaatsen van VELUX oplossingen.
Campagne deelnames Ieder jaar organiseert VELUX landelijke campagnes gericht op het verkopen van onze producten. Via deze campagnes ontvangen onze Montagepartners aanvragen van consumenten voor het plaatsen van VELUX producten.
Eén aanspreekpunt  Als montagepartner heb je een vast aanspreekpunt in de vorm van één van onze accountmanagers. Ze helpen je niet alleen bij vragen, maar ook bij het verder laten groeien van jouw bedrijf door VELUX producten te monteren.  
VELUX Montagepartner logo  Als VELUX Montagepartner mag je het VELUX Montagepartner logo gebruiken in jouw communicatie naar (potentiële) klanten. 

 

Meer informatie...

Een dakraam vervangen kan vaak al binnen 2-3 uur | VELUX vervangingsactie

Montagepartner worden?

Voldoe je aan alle voorwaarden en wil jij je aanmelden voor het VELUX Montagepartnerschap? Neem dan contact op via info@velux.nl.