Dubbel zoveel daglicht
in één montage

Wil je inspelen op de groeiende vraag naar daglicht? Maak kennis met de VELUX 2in1 onze nieuwe standaard voor dakramen
Installer 2-in-1

Doe het goed, verdubbel het daglicht

Als dakraamexpert weet je dat woningeigenaren tegenwoordig meer daglicht in hun huis willen. Daarom hebben we de VELUX 2in1 gemaakt. Het is onze nieuwe dakraamstandaard. Gemaakt voor kamers vanaf 10m2 en zorgt voor de juiste hoeveelheid daglicht in één montage. Dus maak de juiste keuze en laat dubbel zoveel daglicht binnen.

Meer daglicht

Het gecombineerde ontwerp en het extra slanke profiel van de VELUX 2in1 betekent dat je meer daglicht binnen kunt krijgen met één montage.

Eenvoudige montage

Met twee ramen in één kozijn is de VELUX 2in1 makkelijk te monteren, en worden er minder onderdelen gebruikt dan met twee enkele dakramen.

Meer waarde

De VELUX 2in1 is kosten-efficienter dan twee gekoppelde dakramen, zodat woningeigenaren aanzienlijk meer waar voor hun geld krijgen.
Ontdek het volledige GGLS assortiment

De VELUX 2in1 dakramen

Ontworpen voor kamers vanaf 10m2. De VELUX 2in1 dakramen kunnen worden voorzien van een groot aantal opties en upgrades, zodat jij aan elke wens van jouw klant kan voldoen.

De VELUX 3in1 dakramen

Ontworpen voor kamers vanaf 15m2. De VELUX 3in1 dakramen zijn ideaal voor degenen die opzoek zijn naar meer daglicht in huis, een heeft nog meer voordelen dan het 2in1 dakraam.

Verdubbel de glimlach van je klanten

Wij denken dat meer daglicht zorgt voor tevreden woningeigenaren. Geloof ons echter niet zomaar op ons woord. In een enquête van VELUX zei 81% van de woningeigenaren dat ze de voorkeur gaven aan een VELUX 2in1 boven een montage met een enkel dakraam. Dat betekent dus dubbel zoveel daglicht en tevreden klanten in één klap.

Eenvoudig trainingen volgen

Schrijf je nu in voor een GRATIS training voor snelle en gemakkelijke tips over hoe je de klus goed kunt klaren - of je nu werkt met een VELUX 2in1 of VELUX 3in1.
Rewards 100 Euro

Meer Rewards!

Meer daglicht voor je klanten betekent meer Rewards voor jou! Sterker nog, met het VELUX 2in1 en 3in1 assortiment kun je tot €150 per product claimen!